del

Темата е заключена.
BL

10.07.05
19:18

можете да делнете цялата темичка вече :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 16:22.

10.07.05
19:22

:lol:  Ако има тука врачки и гадатели/ки да се обадят, щото аз нямам идея...  :lol:

Пич, въпроси от рода: “Май ми има нещо на левия баджак, от външната страна към вътрешната част, ама не съм сигурен, ако може да ми кажете какво е?”, са тотално безперспективни.

Обясни подробно за какво става въпрос, ако искаш изобщо свестни отговори.

Провери стари теми във форума за “гинекомастия” и разни подобни на твоя проблеми. Писано е, не малко по въпроса.

:lol:

10.07.05
22:09

за гинекомастия става въпрос маи...
емии пич кво да ти кажа и моита ще мине като изляза от побертета (дано) :)
ходи на лекар

10.07.05
23:27

E уточни поне къв е проблема де когат осикаш савет

LA

14.07.05
21:01

Абе такива като топчета имам и аз по зърната.От колко време са?

14.07.05
21:18

[quote author=“largozol”]Абе такива като топчета имам и аз по зърната.От колко време са?

а бе тук нещо ме боли от зад. кога ше се опраи ?

14.07.05
23:03

[quote author=”^MaD^”][quote author=“largozol”]Абе такива като топчета имам и аз по зърната.От колко време са?

а бе тук нещо ме боли от зад. кога ше се опраи ?

...ама  ... леко от горната страна по навътре, тъй ли? Ши са опрай, де ще иде, че няма да се орпавй, само гледай да не пукнеш до тогава... :P :wink:  :lol:

14.07.05
23:43

Е няма ли някой медиум между вас да види проблема? :(

14.07.05
23:45

Пич дай некво визулно “доказателство” за това де питаш

14.07.05
23:46

chris40 я си ходи при мама да си правите лицевки
и недавай тъпи мнения и въпроси :evil:

14.07.05
23:52

[quote author=“westsa”]chris40 я си ходи при мама да си правите лицевки
и недавай тъпи мнения и въпроси :evil:

Съгласен съм  :x

SH

16.07.05
15:22

Аз имам същия проблем  не е гинекомастия а самите зърна вътре има нещо като топче и са се подули и са щрукнали :> едната ми се оправи след 1г. другата още не :> споко се някога ша са оправи :-Д

ВН

16.07.05
17:49

Скоро да сте се удряли в гърдите с щанга, дъмбел при бенч преси с щанга/дъмбели м?
Моето вече минава...

16.07.05
17:59

тва си е точно гинекомастия !

LA

17.07.05
15:05

ЕПА НЕ Е!

17.07.05
15:40

[quote author=“largozol”]ЕПА НЕ Е!

напълно излишен коментар! еми ако не е кво е бе *****

LA

17.07.05
17:15

ЕПА ***** тва са някви хормонални гадости!

17.07.05
17:16

Ако това за което говорите са твърди образования по зърната- СПОКОЙНО. Според МЕН това не е Гинекомастия и се среща при по4ти всеки пубер :). След време просто изчезват както са се появили.  естествено не е лош да се консултирате с който трябва за да сте сигурни.

17.07.05
20:23

вие маи нищо не разбирате тва “хормоналните гадости” сега ще ти разясня какво е пич когато си в пубертета мъжкия ти хормон е повишен и тази част която не може да се изразходи от тестостерона под въздеиствието на ароматазата се получава естроген (женски хормон) и заради това се образува женска тъкан на гърдите ! но там няма млечна железа и за това няма да можеш да доиш !

Ако това за което говорите са твърди образования по зърната- СПОКОЙНО. Според МЕН това не е Гинекомастия и се среща при по4ти всеки пубер . След време просто изчезват както са се появили. естествено не е лош да се консултирате с който трябва за да сте сигурни.

еми да точно това е гинекомасията като излезеш от побертета се оправя а вие като нищо не разбирате не мога да си обясня арогантното ви отношение !

LA

18.07.05
00:04

Дудууу MaD звучиш кат даскалица по математика!Идеята е че на момъка нищо му нема!

SH

18.07.05
00:25

[quote author=“Callo”]Ако това за което говорите са твърди образования по зърната- СПОКОЙНО. Според МЕН това не е Гинекомастия и се среща при по4ти всеки пубер :). След време просто изчезват както са се появили.  естествено не е лош да се консултирате с който трябва за да сте сигурни.

Баш тва е и лекаря ми каза същото мани го мад ко говори

JI

18.07.05
08:37

ами и при мене няма никакви образувания и дано да няма ма са щръкнали  яко и е това само .... това може ли да е от хормните пак

18.07.05
12:28

опс тва за твърдите образования не го бях видял ама тва маи се опразува в ранния пубертет! а при всички други случаи ако е щръкнало зърното начи е гинекомастия !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1