22.04.12
12:12
Здравейте гайс!
Принципно имам идея как да достигна около 4-5 % подкожни мазнини, но преди всичко искам съвет от вас. Интересува ме трябва ли да приемам нещо с антикатаболно въздействие примерно БЦАА или Глутамин(а защо не и двете) за да поддържам чистата мускулна маса? Вие как бихте постигнали този нисък % на подкожни мазнини и как бихте го поддържали? И какво мислите относно УД 2.0 , с нея ще мога ли да дотигна желания резултат?
22.04.12
12:31
Аз лично бих спрял въглехидратите,увелича леко белтъчинит(вместо 2гр/кг => 2,5гр/кг) и увелича мазнините, 2-3 пъти в седмицата ХИИТ кардио и просто бих намалил почивката между сериите на силовите упражнения.Разбира се трябва да бъда в калориен дефицит от порядъка на 200-300 калории.Когато искам да задържа “релефа” просто ще приемам калории колкото ми е КБ-то, представено в проценти 10% въглехидрати, 20-30% белтъчини и 60-70% мазнини.
Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 22.04.12 12:32.
22.04.12
12:33
http://www.bb-team.org/articles/904_otslabvane-s-visoko-beltachna-dieta-vbd <—Това ще ти свърши работа и Бягай по 20 мин преди и след тренировка приемай глутамин и БЦАА преди и след трен. за да не загубиш мускулна маса и за 2-3 месеца си готов разбира се ако си с много мазнини ще ти е нужно повече време :) това е и упражненията ти ще окажат голямо влияние :)
http://www.bb-team.org/workout/2790_silovi-tsikli-za-reduktsiya-na-maznini това също ще ти е полезно :)
22.04.12
13:03
Честно казано не харесвам високопротеиновата диета по ред причини, но статията за силовите цикли ми хареса наистина много, мисля че ще е от полза. Ако искам да не губя от мускулната си маса според мен трябва да бягам сутрин на гладно по 20 мин. или след тренировка по 20. По-скоро мисля, че кардиото е за поддържане на Сърдечно-съдовата система. Виктор Стойчев, а при толкова малък процент на въглехидратите няма ли вероятност да замириша на Ацетон? Тоест питам 10% въглехидрати достатъчни ли ще са за нормалното функциониране на организма ми без излишни миризми.
Мерси за мненията момчета, но очаквам още хора да се изкажат и критикувайте ако е нужно, не ми го пестете.
22.04.12
13:57
Точно пък на гладно сутрин ще загубиш мускулната маса по хубаво вземи си един продукт на диматизе много съм доволен в него има БЦАА + Глутамин :) и протеина ще ти запази част от мускулите :)
22.04.12
14:03
Чак да съм се информирал, той не казва нещо, което не знаем.
22.04.12
14:04
казано от Мишо Илиев на 22.04.12, 13:57:
Точно пък на гладно сутрин ще загубиш мускулната маса по хубаво вземи си един продукт на диматизе много съм доволен в него има БЦАА + Глутамин :) и протеина ще ти запази част от мускулите :)
Колко пари е? :)
22.04.12
16:42
DYMATIZE Elite Recoup 46,50лв 11 грама преди и след тренировка :)
Хаха,момчета,абе вие знаете ли колко са реално 4 процента мазнини?И как се постига?Това е състезателен релеф и може да сте сигурни,че не се постига с 2-3 месеца диета и малко кардио както някой беше написал горе.Единствения начин да постигнеш толкова малко мазнини е да си загубиш повечето мускули.Затова или се задоволи с малко повече мазнини и повече мускул или ако евентуално искаш да си толкова релефен,но не и да станеш клечка само забранените в-ва ще ти помогнат.
24.04.12
13:23
казано от Deuce на 23.04.12, 21:48:
Хаха,момчета,абе вие знаете ли колко са реално 4 процента мазнини?И как се постига?Това е състезателен релеф и може да сте сигурни,че не се постига с 2-3 месеца диета и малко кардио както някой беше написал горе.Единствения начин да постигнеш толкова малко мазнини е да си загубиш повечето мускули.Затова или се задоволи с малко повече мазнини и повече мускул или ако евентуално искаш да си толкова релефен,но не и да станеш клечка само забранените в-ва ще ти помогнат.
Да, точно затова заговорихме за БЦАА и глутамина, затова попитах и дали Улатимейт дайет 2.0 ще свърши също работа :) Другото, което бих искал да попитам е от колко въглехидрати се нуждае тялото(как се изчисляват) ми за да не замириша на ацетон? Дали е като при НВ-ВМД от 0.8 до 1.1 гр бавен въглехидрат за кг. телесна маса.
Мнението беше редактирано от liveactive activlive на 24.04.12 13:26.