30.08.11
23:33
Здравейте ! Ето, че и аз се реших да си направя дневник !
Цел: стягане
От около половин година спрях да пия газирано и да ям пържено, въпреки, че второто го ям, но изключително рядко, можв би еидн път в месеца или на два месеца.
Та моята диета, ако така я наречем е точно това: без газирано, без пържено, да намаля сладкото, като за сметка на това увелича плодовете и зеленчуците.
Храна:
8.30 плодово мюсли с прясно мляко
10.30 2 праскови
12.30 ориз със зеленчуци
15.30 300 гр. пъпеш
19.00 200 гр. риба и малко салата
Гледам да пия и много вода и чай.
Тренировката ми е: фитнес 3 пъти в седмицата, а през останалите дни правя упражнения вкъщи, карам колело, бягам и много коремни преси както и други упражнения натоварващи кръста.
С гащите и бодитата от WS телешоп също можеш много здраво да се натегнеш :)
П.П. Шегувам се :D
Просто ми стана смешно като прочетох целта. Добре дошла и смело ;)
Мнението беше редактирано от Miyu на 30.08.11 23:38.
Ами, разглеждах други женски дневници и видях, че се препоръчват освен коремните преси и тези упражнения http://www.vbox7.com/play:9a1eb8ea , които натоварвали доста кръста, от това което прочетох. :)
Ясно, искаш стегнат корем. Но това не означава, че трябва да товариш кръста. Напротив: пази го. Аз препоръчвам ТАЗИ СТАТИЯ, която ще ти помогне да си изясниш понятията и основните насоки как да работиш. Стегнатото женско коремче наистина е нещо, върху което си заслужава човек да поработи. Успех!
Храната от днес:
9.00 - 2 праскови
12.00 - пилешка пържола със салата
14.30 - 8 блокчета шоколад (не можах да се сдържа :D:D :X)
16.00 - чаша чай
19.00 - риба и салата
21.30 - пъпеш
такаааа аз съм висока 170 см и тежа 49 кг. , ако започна да пия Л-карнетин ще започнала ли да горя повече калории и да имам повече енергия за тренировки ????
казано от П Н на 22.04.12, 17:28:
такаааа аз съм висока 170 см и тежа 49 кг. , ако започна да пия Л-карнетин ще започнала ли да горя повече калории и да имам повече енергия за тренировки ????
Какво ще гориш с този Л-карнетин бе момиче ? Кокали ? :D
Мнението беше редактирано от Вики на 22.04.12 18:37.