Фитнес и лост

22.04.12
18:50

Здравейте.От утре почвам да ходя на фитнес не бях ходил 1година и половина.Ще ходя понеделник,сряда,петък та въпроса ми е през останалите дни ще пречи ли ако тренирам на лост и вечер ходя да бягам ?Отделно играя футбол и волейбол ? Целта ми е да направя малко релеф .

Темата беше редактирана от stanislav boqnov на 22.04.12 18:51.

Няма да пречи,стига ти да се чувстваш добре и да намираш време за възстановяване,но все пак внимавай да не ПРЕтренираш. :)

22.04.12
19:04

Защо всеки новодошъл си пляска темата в първия раздел, който му падне и дори не си прави труда преди това да прочете нещо?

22.04.12
19:06

Много благодаря :) От месец тренирам всеки ден на лост и се чувствам наистина добре нито ми е умаляло нито имам мускулна треска .
Реших все пак да питам защото съм чел някъде ,че от много тренировки няма резултати защото мускулите трябвало да почиват

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1