Закуска с овес - рецепта.

ПР

22.04.12
19:16

Здравейте
От ровенето ми в нета разбрах,че за закуска и за покачване на мускулна маса е хубаво да се закусва с овес.
Та искам някой да ми даде рецепта с овес(имам алергия към прясно мляко).
Мерси предварително

MF

22.04.12
21:05

Кисело мляко / топла вода + овес + каквото искаш. Гениално.

22.04.12
21:13

Питка от овесени ядки,белтъци,цели яйца,малко вода,подсладител,канела или каквото пасва на режимът ти.Всичко се пасира и пече на тефлонов тиган.
Същото става и с добавяне на извара ако не си алергичен към нея,но печенето се увеличава многократно и обръщането е много трудно.Ако си го правиш на палачинки не е трудно.

ПР

23.04.12
19:05

А как се приготвя овеса ?

Мнението беше редактирано от Петко Ранчев на 23.04.12 19:26.

ПР

23.04.12
19:26

100 грама овес,половин кофичка мляко(2%)+един банан,лъжичка мед ?

27.04.12
14:43

тук имаш голяма свобода на действие. Трябва само да си изобретателен. Ако не искаш каша, можеш да си правиш палачинки - 100гр овес 1-2 яйца 1 суп. лъжица мед или подсладител канела и около 100мл вода. Смесваш първо сухите продукти, затопляш водата и медът и печеш на тигана. Същата тази смес може да  я сложиш в печката за 20ина минути и имаш горе долу сносни протеинови барове :)

07.06.12
00:53

прясно мляко + овес за 5 мин. да се накъснат; после слагаш мед, стафиди, банан или какъвто и да е плод

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1