Дневник на един зает човек.

Темата е заключена.

08.04.12
18:52

Казвам се, Тодор Василев и съм на 32г. Работя, 6 дена в седмицата и опитвам да вкарам, и три пъти тренировка!
Обичам, фитнеса и реших да подновя тренировките си за маса, след няколко год.прекъсване. Вече, имам една седмица зад гърба си. Сега съм 78кг. 176см. леко “мазен“ в обл. на корема и талията. Целта ми е да изчистя, но и да кача муск.маса, поне 10 кг.
Ето и тренировката ми в пон.сряда и петък.
10мин. бягане на място, средно темпо.
Веднага след това повдигам торса 1х50
повдигам краката 1х50
стран.преси със застоп. крака 1х30,
като се стремя, да достигна 1х100, преси.
Почивам, около 10 мин. и продължавам:
3х12 клякане с щанга
3х8 повдигане от лег за гърди
3х8 дърпане на щанга от водоравен наклон за гръб
3х8 сгъване за бицепс с щанга
зх8 концентр. с дъмбели за бицепс
3х8 с обр.захват за бицепси
3х8 от лег с щанга за трицепси
3х8 с дъмбел зад врат за трицепси
1х до отказ лицеви опори
Тренировката ми трае око 90 мин. общо!
от 19 ч.до 20-30
Наблегнал съм на ръце, т.к. видимо съм свалил от обема им!
Храненето ми е около 6 пъти,като последното е символично, понеже е преди лягане!
Наблягам на водата и пр.мляко, яйцата, пилешкото и каквото има;)
Смятам около 3 месеца да тренирам така!
Някакви съвети, мнения...Благодаря!

Три пъти в седмицата, през ден ми е множко! Реших да тренирам през два два дни.
Много се уморявам, не ми стига енергията да довърша тренировката си! Трябва ми диета, с висок белтък и въглехидр. мисля. Незнам!

много голяма тренировка, час и половина. от всичко по нещо и накрая нищо. и аз работя 6 дни в седмицата и се прибирам към 18.30-19ч. и аз тренирам през ден, но по 30, макс. 40 мин. с толкова дълга и изморителна тренировка, без наблягане на конкретен мускул, трудно ще постигнеш това което целиш.

През два дни, тренировка се чувствам по добре! Мисля, че съм на “прав път“! Тренировката ми е толкова дълга, понеже около 20-30 мин. бягам и правя коремни преси. След това почвам тренировката, три основни упр. + специализация на ръце! Така,ще тренирам точно месец, след това сменям, специал.+ основна! Цветелине, благодаря Ви за мнението! Ако бъркам нещо, моля за мнение!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1