Шоколад, сладолед, мед

NE

14.07.05
20:41

....добре ли е да се яде нещо сладко преди тренировка. Нали захарта е високо въглехидратна, би трябвало и тези неща да са добри за трупане на маса по време на ВВД!
мерси предварително

14.07.05
20:43

щом си на ввд да можеш!!!

14.07.05
21:33

може6 разбита се,но не прикаляваи гледаи да си набавя6 въглехидратите от други храни не само от шоколад мед и т.н.

14.07.05
22:16

Ако си с бърз метаболизъм може да ядеш всичко без да се притесняваш(преди тренировка)разбирасе в умерени количества

14.07.05
22:17

От въглехидрат до ВЪГЛЕХИДРАТ има разлика./и тя не е само в шрифта на написаване  :wink: /

Според мен е доста зле да се консумират разни въглехидратни фавлички, поколадчета и чисти захари, само и само да се вземе въглехидрат.

Меда вече е друга работа, както и фруктоза и т.н.

14.07.05
22:40

Прочети тази тема.
;)

OH

15.07.05
00:06

Аз взимам по един голям Сникърс преди тренировка и после след тренировка още един или нещо друго сладко. Добре е преди тренировка, защото ти дава малко енергия - зарежда те. А след тренировка нали трябват прости въглехидрати... преди си разтварях мед във вода, ама малко куцо ми се видя и от тогава карам на вафлички.

15.07.05
00:27

[quote author=“oho”]Аз взимам по един голям Сникърс преди тренировка и после след тренировка още един или нещо друго сладко. Добре е преди тренировка, защото ти дава малко енергия - зарежда те. А след тренировка нали трябват прости въглехидрати... преди си разтварях мед във вода, ама малко куцо ми се видя и от тогава карам на вафлички.

Прочети ми предишния пост. :!:
Ако държиш да правиш въглехидратно зареждане преди тренировка - прави го със сложни въглехидрати.

15.07.05
11:09

с опастност да влеза в “бисери на форума” мисля че в сладкото въглехидратите са монозахариди които не служат за енергия а директно отиват при запасите !

15.07.05
12:15

[quote author=”^MaD^”]с опастност да влеза в “бисери на форума” мисля че в сладкото въглехидратите са монозахариди които не служат за енергия а директно отиват при запасите !

Да, така става, ако не се изразходват. Те са с висок гликемичен индекс и вдигат много инсулина.

15.07.05
13:28

[quote author=”^MaD^”]с опастност да влеза в “бисери на форума” мисля че в сладкото въглехидратите са монозахариди които не служат за енергия а директно отиват при запасите !

:D Те дори и да отиват при “запасите” пак служат за енергия. :)

Иначе , пича със сникърса има доста порочна практика. И просто няма как да разчита на високи и бързи резултати, ако изобщо някога му дойдат.

Пркатиката е съсвсем проста:

Час и половина преди трен- ОВЕСЕНИ ЯДКИ + СТАФИДИ или ПШЕНИЧЕН АРОДИШ + КИСЕЛО МЛЯКО или МЮСЛИ + СИСЕЛО МЛЯКО или КАРТОФИ/но тях е добре да е 2 часа преди трен./

Половин час преди трен. - ЯКО ВОДА

- ТРЕН!

- 30 минути след трен. , като се успокои органзма, така да се каже- МЕД или МАСА МНОГО ПЛОДОВЕ или /аз не бих го правил, но доста хора именно това праят/Глюкоза. ПРави се зареждане с бързите въглехидрати/ практиката е и да се вземе протеиновия изолат/амино/креатин... И после след половин 1 час, зависи от човека, се прави основното ядене

Аз така го виждам...

Поздрави.

15.07.05
14:03

Друг вариант, който аз правя:
2 часа преди тренировка - 4 филийки бонус и 4 яйца
тренировка
2 пълномаслени кисели млека 20 мин след тренировка
и по късно стабилно ядене

Също не забравяйте, че яденето преди тренировка е хубаво да съдържа и много белтъчини.

NE

15.07.05
15:14

Мерси много за информацията. Аз съм крайно бърз метаболизъм,
и си мислех, че преди трен ако вкараш такъв тип въглехидрат ( отделно разбира се от основното ядене и гейнъра ) да влезе директно като ММ след тренировката, тъй като си изгорил всичките калории приети от тях. Както и да е ще си хапна хубаво, пък ще видим  :)

15.07.05
15:40

въглехидратите не стават на ММ !

15.07.05
15:57

[quote author=”^MaD^”]въглехидратите не стават на ММ !

Мда...
Няма да е лошо някой юнаци повече да се замислят, защо се взимат протеини и амино, ами не се тъпче просто Сникерс и пудразахар...  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1