22.04.12
21:08
Здравейте ! Koe по-добро за мускулна маса и за сила ?
Темата беше редактирана от rado ilchev на 23.04.12 13:41.
22.04.12
22:55
аз съм за Green Mag ;)
22.04.12
23:53
казано от rado rado на 22.04.12, 21:08:
Koe по-добро за мусколна маса и за сила ?
В случая е хубаво първо да се научиш да пишеш мускУл! По правописа ти и начина по, който си задал въпроса си - никое, защото едва ли имаш идея за, какво става въпрос. Още повече сравняваш монохидрат с матрица, което доказва твърдението ми.
23.04.12
00:47
Вземи си монохидрата. И креатинът не качва мускулната маса, а само силата.
казано от Ради Хаджирадев на 23.04.12, 00:47:
ха ха
23.04.12
01:05
казано от Strelok91 на 23.04.12, 00:57:
казано от Ради Хаджирадев на 23.04.12, 00:47:
ха ха
Ако искаш нещо да ни обясниш, ще се радвам да чуя.
23.04.12
13:58
Знам каква е разликата между креатин и креатинова матрица.
Говоря конкретно за креатина на NOW може ли да се сравнява с креатинова матрица?
В случая Green Mag?
казано от rado rado на 23.04.12, 13:58:
Говоря конкретно за креатина на NOW може ли да се сравнява с креатинова матрица?
В случая Green Mag?
е като знаеш защо подяволите продължаваш да пишеш такива неща ?
матрицата е доста по-добра от моното
23.04.12
14:21
В случая Green Mag?
Може да се сравнява. Мартицата е в пъти по-скъпа. Ако сравняваш ефекта - на матрицата е по-лош и в най-добрия случай равен на моното ефект.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 23.04.12 14:22.
23.04.12
14:33
Спорен мене зависи от всичко стаж години и така :) ако си начинаещ не мисли за такива работи ако си малак също не попринцип нито едно от 2те не ми харесва вземи си CELL MASS на БСН :) или някакъв кре-алкалин :)
23.04.12
15:17
В случая Green Mag?
Пак бръщолевиш глупости, как ще сравняваш два продукта, които нямат общи съставки?
казано от Ради Хаджирадев на 23.04.12, 14:21:
В случая Green Mag?Може да се сравнява. Мартицата е в пъти по-скъпа. Ако сравняваш ефекта - на матрицата е по-лош и в най-добрия случай равен на моното ефект.
Ради тук можем да поспорим! Какво правим, ако е с непоносимост към монохидрат - принципно говоря /автора на темата ми е ясен, като бял ден/? Пак казвам - сравнявате продукти, които нямат общо.
Темата според мен е за кофата поради следните причини:
- пусната е без достатъчно инфо за автора /според някои модерации/.
- меко казано, ако се говори ей така за принципа - темата се дублира
- има достатъчно инфо за монохидрат и ГреенМаг и в този смисъл е излишна
23.04.12
20:58
казано от head_hunter на 23.04.12, 15:17:
Какво правим, ако е с непоносимост към монохидрат
Имаш предвид, ако не му действа ли ?
23.04.12
21:11
Не само, аз например тегля късата клечка с монохидрата и всички нежелани реакции са налице. За подобен случай говоря.
23.04.12
21:13
казано от head_hunter на 23.04.12, 21:11:
Не само, аз например тегля късата клечка с монохидрата и всички нежелани реакции са налице. За подобен случай говоря.
Пробвал ли си качествен, микронизиран creapure? И за какви нежелани реакции говорим?
23.04.12
22:25
Пробвал съм, какво ли не, сменях и производители, но ефекта е един и същи:
-гадене - получава се от една кофти тежест в стомаха независимо дали го пия на гладно, непосредствено след хранене, известно време след харене /и тук доста опити съм правил/
- водна задръжка - подпухвам видимо в лице и тяло, но като казвам водна задръжка говоря за наистина голяма
- високо кръвно - само при някои се появяваше /последно Оптимум си спомням/
- стомашен дискомфорт - със и без зареждаща доза
- сухота в устата - колкото и вода да пия ми остава едно подобно усещане в устата и гърлото
Разреждал съм го с какво ли не, правил съм си, какви ли не експерименти и си е едно и също.
С креалкалин, към момента нямам подобни проблеми въпреки, че в началото, като почнах този на пюр се появи стомашния дискомфорт, но за кратко.
Някои от матриците също не ми понасят, но с чистите форми на различните видове креатин не ми се експериментира - уважавам си вкусовите рецептори :D
23.04.12
22:40
Ти си феномен :D Не съм срещал други хора с подобен проблем.
23.04.12
22:41
казано от head_hunter на 23.04.12, 22:25:
Пробвал съм, какво ли не, сменях и производители, но ефекта е един и същи:
-гадене - получава се от една кофти тежест в стомаха независимо дали го пия на гладно, непосредствено след хранене, известно време след харене /и тук доста опити съм правил/
- водна задръжка - подпухвам видимо в лице и тяло, но като казвам водна задръжка говоря за наистина голяма
- високо кръвно - само при някои се появяваше /последно Оптимум си спомням/
- стомашен дискомфорт - със и без зареждаща доза
- сухота в устата - колкото и вода да пия ми остава едно подобно усещане в устата и гърлотоРазреждал съм го с какво ли не, правил съм си, какви ли не експерименти и си е едно и също.
С креалкалин, към момента нямам подобни проблеми въпреки, че в началото, като почнах този на пюр се появи стомашния дискомфорт, но за кратко.
Някои от матриците също не ми понасят, но с чистите форми на различните видове креатин не ми се експериментира - уважавам си вкусовите рецептори :D
И аз съм така от моното !
23.04.12
23:22
Пробвал съм креатина на optimum,нo съм нямал никакви проблеми! В крайна сметка ще заложа на now.
Мнението беше редактирано от rado ilchev на 23.04.12 23:22.
24.04.12
06:20
казано от Ради Хаджирадев на 23.04.12, 22:40:
Интересувал съм се доста по въпроса и има доста хора със сходни проблеми, както и много изписано по темата :)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.04.12 06:20.
24.04.12
12:55
казано от head_hunter на 24.04.12, 06:20:
казано от Ради Хаджирадев на 23.04.12, 22:40:
Интересувал съм се доста по въпроса и има доста хора със сходни проблеми, както и много изписано по темата :)
Да, но в повечето случаи просто ползват нискокачествен креатин. Иначе като търсиш - намираш. Преди време като си контузих коляното и куцах, започнах да се заглеждам по хората на улицата и установих, че 30% куцат :D
казано от FRANKO на 24.04.12, 08:58:
на мен моното просто не ми действа ... за разлика от гриин-маг-а
А пробвал ли си да го пиеш с декстроза. Принципно проблема с non-responder-ите се решава така.
24.04.12
13:57
За нискокачествени боклуци изобщо не си говорим - все пак, като става въпрос за добавки съм в стихията си :D
Веднъж съм се лъгал със някакъв долнопробен креатин на световнобезизвестна Немска фирма и имах усещането, че ще си прекарам остатъка от живота в тоалетната ;)
Горе това ти бях писал, че съм пробвал да го пия с, какво ли не - глюкоза, декстроза, натурален сок, мед, но положението си е почти същото /разликата е пренебрежимо малка/.
Подкрепям Хънтър-а...такива ми бяха първите впечатление от моно-то(май сме ползвали една и съща немска марка). Сега, разбира се, има много по-качествени продукти.
Лично за мен, тия креатинови матрици, дето се нароиха, коя от коя по-скъпи....са ВСЕ ТАЯ...
Качествен монохидрат за не повече от 30-ина дни...с достатъчно време за почивка на рецепторите...
Някой казват не им действал креатина....е как действа, като го пиете 365 дни в годината:)))
p.s. За автора : Грийн маг-а не е лош...общо взето...
24.04.12
14:25
казано от head_hunter на 24.04.12, 13:57:
За нискокачествени боклуци изобщо не си говорим - все пак, като става въпрос за добавки съм в стихията си :D
Веднъж съм се лъгал със някакъв долнопробен креатин на световнобезизвестна Немска фирма и имах усещането, че ще си прекарам остатъка от живота в тоалетната ;)
Горе това ти бях писал, че съм пробвал да го пия с, какво ли не - глюкоза, декстроза, натурален сок, мед, но положението си е почти същото /разликата е пренебрежимо малка/.
Да, да. Не говорех за теб, а за другите хора, които се оплакват. Имах предвид, че голяма част от тях просто са ползвали нещо с ниско качество.
казано от slavko на 24.04.12, 14:08:
Качествен монохидрат за не повече от 30-ина дни...с достатъчно време за почивка на рецепторите...
30-тина дни ми се струват малко, а и ако го пиеш само за толкова време, то си длъжен да зареждаш (което пък принципно не е наложително).
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 24.04.12 14:26.