22.04.12
22:11
Добър вечер! В момента съм на НВД-ВМ, обаче отивам на хотел от другата събота до вторник All-inclusive. В неделя ми се пада зареждашият ден. Въпроса е в останалите 3 дни ако хапвам ориз, картофи, млечни продукти, черен хляб или някакви други оснивни ястия ще е проблем ли?
Нали не ти предстои състезание след тия три дни? Какъв е проблема тогава? Не се вманиачавай чаак толкова.
Именно.. Живей си живота, яж и пий на корем тия 4 дена.. след това си карай нормално вкъщи. Аз лично ще ходя на слънчев бряг след бала и повярвай ми последното нещо което ще мисля там е за фитнеси и правилно хранене.. отивам там и целта ми е евентуално ако се прибера да съм цял :D
22.04.12
22:54
Проблема е, че тази пролет изкарах пълна преса и паднах под 10% подкожни мазнини, може би 8% (абе останаха само някакви милиметри мазно в долната част на корема) и не искам да се омазнявам изобщо.
23.04.12
00:52
ако се омазниш за 3 дни те признавам , направо трябва да се сцепиш от ядене
23.04.12
09:02
Както вече се спомена - 1) Не се вманиачавай и 2) За три дни ако успееш да се омазниш видимо ще е наистина учудващо.
Ако не искаш да се омазняваш, 1) преди всяко хранене прави по 10-20 лицеви опори и 20-30 клека със собствено тегло. 1-2 часа след храненето повтори процедурата и 2) дръж порциите малки т.е. не прекалявай с калориите.
23.04.12
10:20
Мерси Тишо! Вманиячен съм в отслабването и резултатите са на лице, така че се е видяло, че ще правя лицеви и клекове. :D
23.04.12
17:45
П.С.: Айде снимай таз преса да и се порадваме де!!! :D :D :D
23.04.12
19:10
Тихомире, ти сериозно ли да кляка преди всяко ядене?!?!? (wait)
За миг си го представих тоя индивид как кляка насред някакъв ресторант или пък в тоалетната заключен, за по-дискретно :D :D :D
Мнението беше редактирано от introducer на 23.04.12 19:11.
23.04.12
19:15
Е защо да не кляка да не направи малко лицеви и стотина бърпита в стаята преди храненето с цел минимизиране на неблагоприятния ефект от храната която се консумира при олл инклузив :).
За три да се омазниш чак видимо е трудно, но можеш лесно да подпухнеш от водата.
П.П.Пък и до плажа има време, водата още е студена (тествано лично :))
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 23.04.12 19:16.
23.04.12
19:48
introducer, ти се смееш, ама аз съм сериозен. :)
Целта, точно както е написал Иван, е да минимизира съвсем неблагоприятното влияние на преяждането и главно въглехидратите. По-добра активация на GLUT4 рецепторите и разход на гликоген, който после да бъде възстановен от постъпващата глюкоза.
Изборът си е негов, аз го казвам, понеже е много наплашен от омазняване и не иска нищо да му се лепи. Пък и става дума за хранения, в които ще прежда и ще се освинва. Не е нужно да кляка, ако изяде един бонбон. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 23.04.12 19:49.
23.04.12
19:53
Може и да тичаш!
То по тая логика да клякаме всички преди и след ядене за да качваме чисто. Това което ще стане е, че ще седне на масата с висок пулс и като започне с въглените инсулина ще му скочи до небесата за стотни и ще натрупа запаси...хапвай повече картофи, че са по-диетични, хлебец, по-малко торти и ще стане, но най-добре го пиши чииит:Д седмица и яж на корем....:)
23.04.12
20:37
Аз всяко лято съм с наще на All Inclusive и се разпуквам от ядене. Даже миналата година ходихме до аптеката да си взема там някакви ензими, билки, че така бях преял и издул, че ми беше трудно да дишам :D Говориме за нещо от сорта на 2-3 чинии салата, 7-8 свински пържоли, хляб и за десерт от всичките по 2-3 (от най-хубавите по повече :D) 3 пъти на ден.Абе едва ли съм падал под 2000 калории на ядене :D Но пък плувах бая, в хотела имаше фитнес, ходех и там, вечер разходки, абе общо взето не е като да съм ял и лежал, както правят повечето. Дори накрая се очудих, че като се прибрах бях само 2 кг отгоре и то повечето вода и гликоген от супер многото въглехидрати, та бързо и без особени усилия ги “свалих”.Та идеята ми е да се отпуснеш, 3 дена нищо няма да ти стане, яж и пии на корем, каквото ти е кеф на душата, гледай да имаш повечко движение и се кефи :)
23.04.12
22:52
Абе я стига и вие... Уж проповядвате да не се стига до крайности, пък ги карате да правят комплекс “Синди” преди ядене :D
Това с постоянно релефната преса де да знам вече, пич... Ако теб те кефи е супер, ама честно казано вече взеха все повече хора да гледат реално на света и да си създават други приоритети, а не да изпадат в ужас, че ще ядат картофи и ориз 3 (три!) дни. Лазар Радков си спомням веднъж обясняваше как ей така на пук пробвали разни експерименти да не ядат нищо по 1-2 дни. Или да ядат само сладко и тем подобни. И накрая нищо драстично не е станало. Даже май си бяха качили силовите постижения.
Ако досега си бил на ниски въглехидрати и наистина си стигнал нисък процент мазнини, инсулиновата чувствителност ти е висока и “най-лошото”, което може да стане от 3 дни ядене на въглехидрати е презареждане и възстановяване на гликогеновите депа. Никакви мазнини няма да качиш, даже може и да изглеждаш по-релефен след тия три дни.