Протеин Vpx Syngex vs. ABB Pure Pro

27.11.11
15:13

Здравейте спрял съм се пред избора на тези два протеина - Vpx Syngex и ABB Pure Pro. И искам да ми препоръчате, кой да си взема на базата на съставки, реноме на фирмата и ваш опит. Аз не съм много запознат със средите за добавки, за това искам вашето мнение. Целите са ми покачване на маса, но от анализа на храненето ми се оказа недостатъка от 30-50 грама протеин на ден, така че бих искал да сложа малко протеинче на пудра, за по-добри резултати. Съставките на протеините съм ги сложил в прикачените файлове.

27.11.11
15:35

казано от Инжекцион ! на 27.11.11, 15:13:

Здравейте спрял съм се пред избора на тези два протеина - Vpx Syngex и ABB Pure Pro. И искам да ми препоръчате, кой да си взема на базата на съставки, реноме на фирмата и ваш опит. Аз не съм много запознат със средите за добавки, за това искам вашето мнение. Целите са ми покачване на маса, но от анализа на храненето ми се оказа недостатъка от 30-50 грама протеин на ден, така че бих искал да сложа малко протеинче на пудра, за по-добри резултати. Съставките на протеините съм ги сложил в прикачените файлове.

Здравей.Като цяло и двата протеина са хубави.Синджекс във доза 25г има 20протеин , АББ Пюр в 28г има 20 протеин.Разлика от протеин трудно ще направиш така , че разликата се получава в цените.Синджекс можеш спокойно да го намериш на 70-75 лева , АББ Пюр горе-долу около 120-130 лева.От тук ти си реши според финансовите възможности. :)

27.11.11
15:51

Ако финансите ги изключим като фактор(за тези двата протеина), освен малко по-големия превес по съдържание на протеин в VPX-a ,какво ще кажете за съставките има един билюк(два) аминокиселини, съдържание на калий и др., в SYngex-a пише, че имала глюкагон и т.н. тези съставни части не са ми никак понятни. Да ще кажете вземи си отделно аминокиселини, но на този етап искам да си избера правилния протеин.
Dominic благодаря, за изказаното мнение.

27.11.11
15:59

ABB въобще не си струва, аз толко скъп протеин не съм виждал и от цялата марка имам такова впечатление, само загуба на пари за мен. Сингекс е по-добрия вариант от тези двата за мен!

27.11.11
16:24

Както и да го гледам , бих избрал Синджекс ... Няма смисъл да хвърлиш близо двойна сума за протеин , без конкретна разлика.
П.с. лично мнение.

28.11.11
10:47

Чакай малко ти протеин за/до колко пари си търсиш ?? Ако е за 70лв VPX, ако е за доста повече - Gold standart или MYOFusion.

28.11.11
11:12

Бе има коледно намаление в един магазин и там и двата са на цена ABB-78 лева ,a SynGeX - 70 лева, за това Ви казвам цената НЕ я гледайте приемете, че е равна. Аз ко имам 150 лева наистина няма си купя нито един от двата, както правилно отбеляза @AgBOKATA.

28.11.11
12:04

Определено бих избрал SYNGEX! (Само се надявам да става дума за новата формула, а не някой застоял от предишната)

28.11.11
13:19

казано от Инжекцион ! на 28.11.11, 11:12:

Бе има коледно намаление в един магазин и там и двата са на цена ABB-78 лева ,a SynGeX - 70 лева, за това Ви казвам цената НЕ я гледайте приемете, че е равна. Аз ко имам 150 лева наистина няма си купя нито един от двата, както правилно отбеляза @AgBOKATA.

Вместо “цитат” натиснах за глас - както и да е .... Синджекс (нова формула) 25г доза - 20г протеин.Абб Пюр 28г доза - 20г протеин.
Синджекс - 90 дози , Абб - 79.
Не знам за кой път , но разлика от протеин няма да видиш така , че Синджекс.

23.04.12
20:26

Синджекс, естествено!

23.04.12
20:54

Може и друг да избереш.Ако решиш за друг gaspari гледай и optimum nutrition gold standarta Също така е хубав whey shake . Има и изолати на по 80 лева за 2,270 кг.Така,че не е като да няма избор.
С какъв бюджет разполагаш?

23.04.12
20:58

казано от Teen Power на 23.04.12, 20:54:

С какъв бюджет разполагаш?

За сега ли го питаш, или за преди половин година? :D

23.04.12
21:06

Nikolay я е ъпнал ,не аз :D Сега видях,че е от Ноември.. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1