13.07.05
21:43
Това добра комбинация ли е?
Амино - Universal amino2700
Глутамин - optimum
Креатин - biotech
Протеин - Nutrim Ultra WPI instant
Витамини - Витамакс,Нутрим
Има ли смисъл да вземам амино и протеин едновременно
13.07.05
21:49
Според мен доста удачна комбинация. Да можеш да ги вземаш заедно :)
13.07.05
21:58
Сметнах го 105 лв разделени на около 20-25дни някъде.Сега като си почна работа няма да е проблем,освен,че наще ша ми мрънкат сигурно щот мн пари :)
13.07.05
22:19
На мене ако ми беше много пари щях да махна глутамина, ако не нямаше да е Оптимум. Протеинът също ти е скъп. Прецени си кое коя марка ще е :wink:
13.07.05
22:45
e 34 лв за кило не са много ама ще ги разделя глутамин само с креатина ще вземам и то нали се пада през месец горе долу
аз бих сменил креатина.бих взел Оптимум а глутамина някои по евтин , но и така комбинацията е добра 8)
Витамакс на Нутрим не е много добър избор според мен, но все пак ти си правиш сметка за парите. Не знам защо, но това е първият витамино-минерален комплекс който съм срещал без витамин А?!? По добър вариянт според мен е Daily Formula на Universal (Цинка и Магнезия при Витамакс са повече от колкото тези в Daily Formula - преимущектво за Нутрим :wink:, но пък в продукта на Universal има повече минерали). Пише че са 100% натурални (за Universal де), а това при витамините и минералите е от голямо значение (мпого по-добро усвояване имат натуралните продукти). Цената е два пъти по голяма (100 таблетки са), но както казах похарчените пари зависят от теб.
Не махай протеина, остави го. Както ти писаха по-добре вземи някой по евтин глутамин - глутамина винаги ти излиза най-скъпо в сравнение с останалите продукти.