24.04.12
19:25
Работата е там че съм на 16години 177см 94кг зимата по някакъв начин напълнях с 13-14 кг за 3-4 месеца.Преди 1месец почнах високоинтервални кардио тренировки (Шон Т ако ви говори нещо) по 40 мин всеки ден не ям пържено изобщо, сладко рядко, сол не ям пия мн вода тестени глупости също не ям.Като почнах да тренирам бях 89-90гк а сега съм 94??????!!!!! Днес се претеглих на онези машини за височина, кг И.Т.М и искам да знам как като хвана дръжките на машината ми измерва мазнината.
Темата беше редактирана от христос на 24.04.12 19:26.
Напиши един примерен храноден като начало. Интервалното кардио може би е добре да го замениш с комплекси с лостове и дъмбели.
Относно това, как машината измерва мазнините: http://www.bb-team.org/articles/2822_kaliperometriya-ili-elektronno-izmervane-na-maznini
Мнението беше редактирано от DJ Рамбо на 24.04.12 19:37.
казано от Voyager на 24.04.12, 19:30:
Напиши един примерен храноден като начало. Интервалното кардио може би е добре да го замениш с комплекси с лостове и дъмбели.
ами аз имам лост на който се набирам всеки ден а иначе сутрин кам 9.00 ям плодове или кисело мляко с овесени ядки, може и прясно мляко за обяд 12;00-13:00 ям картофено пюре или месо примерно пиле с картофи или яйца варени към 16:00 ям солети или не ям веèря няква супа или ориз но понякога ми се случва да ям доста късно кам 10 вечер и така
Яденето ти е ужасно. Ограничи храната до мазни меса, яйца и млечни продукти (без мляко) + зеленчуци и ядки. Забрави за картофите, ориза и овеса, ако си склонен към омазняване... а ти очевидно си.
казано от Voyager на 24.04.12, 19:46:
Яденето ти е ужасно. Ограничи храната до мазни меса, яйца и млечни продукти (без мляко) + зеленчуци и ядки. Забрави за картофите, ориза и овеса, ако си склонен към омазняване... а ти очевидно си.
Овеса? Та овесените ядки са едни от най- добрите закуски.. Не мисля, че 2с.л овесени ядки с кисело мляко биха му попречили..!
Всъщност не са. Ако си склонен към омазняване, концентрираните въглехидратни източници нямат място в храненето ми. Кажи ми поне една основателна причина да включва овеса (не броим клишета от рода на ‘’това е идеална закуска’‘).
Ето две причини да го изключи - по-добро храносмилане, по-лесна адаптация към интензивна мастна обмяна.
24.04.12
21:14
Препоръчай тогава някой въглехидрат за закуска в период на качване “по-качествен” от овеса.
а примерно ако ям разделно например единия ден 6 яйца а другия 1/2 кг извара това ще помогне ли защото машината ме изплаши адски мн
Мнението беше редактирано от христос на 24.04.12 21:21.