Препоръчайте ми програма за мускулна маса

25.04.12
00:30

Здрасти
Някой ще може ли да ми препоръча няква свясна програма за покачване на мускулна маса. На много места търсих и четох но навсякъде пише различно и немога да преценя кое би било най добре за мен.
ето данните ми
на почти 18 години
183 см
68 кг
от приблизително 1 година ходя на зала а от 4 месеца тренирам по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1387_da-oformim-v-dvizhenie#axzz1hkpg5p4c но като я споменах на няколко хора от залата нещо не я одобриха и затова реших да пиша тук.
Надявам се да изкажете компетентни мнения.
Мерси предварително

25.04.12
11:58

Колко дена в седмицата искаш да ходиш :))

25.04.12
14:42

ами до сега винаги съм ходил по 5

25.04.12
14:53

Мускулната маса се качва с храната, а не с програмата!

25.04.12
14:56

Мускулна маса се качва с храна + базови движения + упражнения със собствено тегло с тежест + малко мисъл в тренирането.
Особено ако си на 18…

25.04.12
15:01

добре явно не се изразих много правилно съжалявам ..
нали има тренировки за релеф и тренировки за маса това имах предвид

26.04.12
02:02

100 прегледа и 5 мнения толкова ли е трудно това което питам ?

Не е трудно, просто сме говорили доста за това и не ни се коментира отново.
От друга страна мненията в този форум се дават напълно доброволно, никой не е длъжен.

И в заключение - тренировки за маса и тренировки за релеф... там, където си го гледал този филм, би следвало да ти разяснят каква е разликата. Давам ти този съвет, защото истината е друга и вече ти бе казана в тази тема.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.04.12 08:02.

26.04.12
11:56

Добре виж ся мен не ми трябва да ми казвате какви упражнения да правя колко повторения и така нататака само в кои дни кои мускулни групи да тренирам това ми трябва нищо повече

HE

26.04.12
14:14

Програмата се препоръчва на мъже с поне година и половина опит.

Източник: Да оформим в движение! http://www.bb-team.org/workout/1387_da-oformim-v-dvizhenie#ixzz1t8ytJdQI

Нито имаш стажа за подобна програма, нито ще постигнеш по-бързо целите си със тренировки по 5 дни седмично!
Останалото са ти го казали колегите по-горе. Търсиш програма за НАЧИНАЕЩ според целите си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1