Кленбутерол

Темата е заключена.

01.07.05
14:55

Не знам в кой подфорум трябва да задам тоя въпрос, ама тоя ми изглежда най-подходящ.
Значи майка ми иска да пробва да гори мазнини с кленбутерол. Пие по една таблета рано сутрин и една следобяд около 14.00-15.00. Въпросът ми е колко дни трябва да продължи курса.
В статията за кленбутерола на основната страница пише един път, че се пие два на два дни /два пиеш, два почиваш/ и това общо 18 дни, след това се почивало няколко седмици /месеца/. Втори път пише, че можело да се пие и всеки ден в продължение на много седмици /месеци/.
Нека който е запознат да си каже мнението.
Мерси.

01.07.05
15:32

темата е за “Забранени медикаменти”  :D . майкати по-добре да не чисти с него, защото има много странични ефекти. иначе не се пие всеки ден в продължение на много време, защото става насищане. първия варянт е по добр. да си вземе Л-карнитине по-добре. а и доколкото съм слушал от хора които са го пили с ленбутерола не се чисти мног. а и вдървява мускулите.

PI

02.07.05
17:05

еее брато не давай на майкати такива работи!по до-добре колкото и да ти звучи изтъркато да си опрай хранителния режим..малко повече движения и нещо от рода на l-carnitine и така..ае успех! :lol:  :lol:  :lol:

02.07.05
22:05

Знам, че е така, ама не ще да се оправи само с диета, кво да ги правиш, жени. Преди няколко години свали сума кг с Ефедрин, ама сега не може да си го намери и аз като четох, че кленбутеролът топял мазнини с повишаване на телесната температура и като последния идиот й казах и тя се хвана за него... абе, щуротии. Ще й кажа за L-карнинина...
Мерси за отговорите:)

03.07.05
10:30

На колко е години майка ти

03.07.05
10:44

Спазвай добрия тон във форума моля !!!
DJGorgio-Astor

IA

03.07.05
12:01

Кленбунтеролът е бета 2 антагонист и в много страни се използва за лечението на астма. Обикновено клена е в 20mcg таблетки(разбира се може да се намери и като сироп, и инжекционен).
ДОЗИТЕ са много зависими за всеки човек - за жени те се движат в диапазона 2-4 таблетки на ден. Кленбутеролът губи своето термогенно действие след около 8 седмици(тогава и телесната температура спада до нормалното си ниво). Той губи своето анаболноанти-катаболно действие
някъде към 18-я ден. Предвид, че периодът на полу разпад на клена е 35 часа(много хора са заблудени, че е 48), добре е да се циклира използването му в комбинацията 2 седмици използване  2 почивка, за не повече от 12 седмици.
Ако се интересувате мога да ви напиша и примерна дозирока по дни.

И умната с клена!

CR

03.07.05
18:19

има препарат, който се взема срещу насищането на В-2 рецпорите и така клена може да бъде вземан дълго без почивка.

BL

08.07.05
00:15

ианчов напиши примерна дозировка по дни  :roll:

15.07.05
23:15

Спазвай добрия език във форума !!!
DJGorgio-Astor

DJ

16.07.05
01:40

ae ako nqma nikvi problemi maikati s zdraveto da pie dokato sigi svali kilata ama trqbva mnogo airobika bqgane ne6to kolelo samo s klenbuterol i namalqne na kaloriite nqma da stane

16.07.05
08:51

аз взимах 1 седмица не стига че не можах да се изсера като хората всеки мускул ти се схваща през 5сек а и никва темп. не сам вдигнал !

Схващането на мускулите може да е причинено от кофти разпределение на солите в организма ти.

11.08.05
17:00

Аз си купих днес и ще пробвам да го пия. За да видя как ще ми действа. Ако съм много нерна.. ще си трая, да ни ги ступам тук. На доста места четох, че действа. И, ако не действа защо ще го пишат, че действа. Може би трябва повече интензивна кардио тренировка.
Ще видим... :lol:

11.08.05
20:33

[quote author=“Michelle”]На доста места четох, че действа. И, ако не действа защо ще го пишат, че действа. :

Действа на различните хора по различен начин! Така е и при стероидите, както и всички останали препарати, храна и т.н.

12.08.05
09:27

Исках да ви попитам още нещо... Ако пия кленбутерола докато видя резултат и го спра веднага след това, тренирам и следя храненето си, плочките на корема (примерно)  ще ми се запазят ли?? Ей това ми е най-интересно от всичко. Хубавото е,че няма страничен ефект да пъпчаваш... все пак съм жена :) :lol:

12.08.05
14:03

Ами ако тренираш както тряя и са храниш както тряя ше имаш плочки и без клен ;р

15.08.05
10:09

Здрасти...
Пих 1 таблетка от 0.02 мг.  преди няколко дни. След 3 часа, по-скоро движенията ми бяха доста по-затруднени,а не ми идваше почти никаква сила. Ръцете ми трепереха, пулсът ми беше ускорен, дишах много дълбоко, не усетих телесната температура висока. Легнах си да спя и... заспах !  :roll:  3 часа отлепих... и бях като труп. Не се чувствах добре.

Ето,че на мен не ми действа добре
:oops:

Ще се тренира без никакви гадости, то е ясно!!!  :lol:

02.09.05
16:01

[quote author=“Michelle”]Здрасти...
Пих 1 таблетка от 0.02 мг.  преди няколко дни. След 3 часа, по-скоро движенията ми бяха доста по-затруднени,а не ми идваше почти никаква сила. Ръцете ми трепереха, пулсът ми беше ускорен, дишах много дълбоко, не усетих телесната температура висока. Легнах си да спя и... заспах !  :roll:  3 часа отлепих... и бях като труп. Не се чувствах добре.

M.mmm ne se ot4aivai ... i az bqh taka ama produljih i ot 72 svalih na 65 kila :-],,,, samo deto kat praih pismena raota v daskalo rakata mi treeresha i edvamse spravqh s pisaneto…. no si zaslujava ....
:)

Намери време да прочетеш правилата на форума след което да пренапишеш поста си на чист роден БГ език.Считай се за първи път предупреден.Благодаря за вниманието ivan.shishmanov

PO

02.09.05
17:06

не съм разбирач ,ама наскоро четоь в едно списание статия относно клена и там обширно бяьа обяснили неговото действие.Там не препоръчват неговото използване продъхлжително време,пишеше че атлетите го ползват преди състезание за повече издърлжливост (за сметка на силата).С две думи не отслабваме с него и ,че мускулна маса почти не се качвала.

06.09.05
02:21

[quote author=“popeye^”]С две думи не отслабваме с него и ,че мускулна маса почти не се качвала.

S dve Dumi ne mi vqrvash ? .....s dve dumi misli kot si iskash az ne luja !!! :wink:

07.09.05
09:48

[quote author=“Michelle”]Здрасти...

Хмм ами в началото маи се чустваш малко кофти докато превикенеш към него това съм чел за него в повечето статии може би затова си била като труп но нз де само в таз тема виждам че кленобутерола не помагал където и да съм прочел другаде се добри отзиви виждам за него !

13.03.06
18:55

[quote author=“popeye^”]не съм разбирач ,ама наскоро четоь в едно списание статия относно клена и там обширно бяьа обяснили неговото действие.Там не препоръчват неговото използване продъхлжително време,пишеше че атлетите го ползват преди състезание за повече издърлжливост (за сметка на силата).С две думи не отслабваме с него и ,че мускулна маса почти не се качвала.

Кво кво силата ли била падала ? от клен-а ?

14.03.06
16:55

[quote author=“Sido”][quote author=“popeye^”]не съм разбирач ,ама наскоро четоь в едно списание статия относно клена и там обширно бяьа обяснили неговото действие.Там не препоръчват неговото използване продъхлжително време,пишеше че атлетите го ползват преди състезание за повече издърлжливост (за сметка на силата).С две думи не отслабваме с него и ,че мускулна маса почти не се качвала.

Кво кво силата ли била падала ? от клен-а ?

Явно тоя клен при всеки действа различно на някой им вдига силата на други сваля....при мене ...1 ден треперех от едно хапче а сега пия по 6 на ден и температурата ми не се качва над 37….

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1