05.04.12
23:04
Ще обясня на бързо и знам,че ще ме разберете.Започнах да чистя за лятото с НВД.В момента съм 78 кг 1.74 висок.Диетата ми е добра,консултирах се и с една шампионка за диетата и тя също я одобри,но все пак да я кажа.Като цяло сутрин гледам за закуска да приема въглехидратите,както на обяд и през другото време ги ограничавам максимално.Като съм 1-ва смяна сутрин (6:30) ям 100 гр. овесени яки с мляко,след това в училище към 9:30-10.00 хапвам 2 яйца с 150-200 грама месо (нетлъсто) и някой път зимам 3-4 маслинки.Като се прибера хапвам някаква манжда (воденички,дробчета...) и отивам на фитнес.Като се прибера хапвам нещо с доста протеин и малко въглехидрати.Вечерта най-често хапвам месо със салата марули или зеле и късната ми вечеря най-често е извара,по някой път удрям 1 портокал ако ми се дояде сладко...Общо взето това е...ям по 5-6 пъти на ден.Правя сплит тренировки:Ден 1-гръб и гърди,ден 2 - крака,ден 3- ръце и рамо, един ден почивка и повтарям .. След тренировка правя кардио около 30тина мин (загрявам 5 мин пътечка и след това правя 3х4 мин ХИИТ...30 сек спринт,30 сек нормално бягане,като ги направя първите 4 мин отивам и правя В-преса 3х20 заедно с 30-40 скачания на въже..всичко без почивка.След това се връщам на пътечката и повтарям схемата още 2 пъти.След пътечката се качвам на степера и правя 15 мин,обикновено отиват към 180-200 калории...Сърдечния ми ритъм го държа на 160…Между 165-180…И все пак не виждам някакъв добър резултат...И бих искал да попитам за това толкова известно и прехвалено според мен въртене на въглехидратите...Този чийтинг на седмицата 1 ден да ядеш стабинло въглехидрати или 3 дена диетата и 1 въглехидрати и повтаряш.Ето и 2 мои снимки...Благодаря предварително :)
07.04.12
05:01
Тая работа на око не става. Поне не в началото. Изчисли си колко ти е калорийният разход за деня. След това си изчисли колко калории приемаш с храната. После нагласи нещата така, че да си надолу с 500 калории. Храната ти е хубава, но сгъсти от 5-6 малки на 3 стабилни мъжки засищащи хранения като гледаш овесените ядки да ги хапнеш с нещо което има протеин половин-един час преди тренировката, а най-обилното ти ядене за деня го центрирай някъде във времето след нея. Вземи си и електронен кантар и следи ежедневно как се движиш с килограмите.
Мнението беше редактирано от Герган Петков на 07.04.12 05:06.
26.04.12
00:02
и аз съм на мнението, че няма по-добра диета от това да извадиш 500 кал от дневният ти прием.. доста по-бавна е от нвд, но със сигурност е по-здравословна, не натоварва психически изобщо. храната ти идва от месо, зеленчуци, плодове, ядки и избягваш всякаква рафинирана захар, полуфабрикати, консерви, ориз, картофи.. но ти трябва търпение, повече от 500-700грама трудно се свалят на седмица. по-скорo това е здравословно хранене отколкото диета!
само не съм съгласен за 3-те хранения, за поддържане на тегло са ок, но ако искаш по-бърз метаболизъм и съответно по-бързо да свалиш трябва да ядеш по 5-6 пъти.. и кантара го замести със сантиметър, лайното може да тежи и 1кг :D