27.05.05
14:03
Не за пръв път ми се случва, но понякога ми се измества рамото (не е често дори доста рядко) от естественото си положение и после пак си идва на мястото.Това е придружено с остра болка, дори няколко дена след това.Интересно е, че става само на лявото рамо.Явно там ставните ми връзки са по-слаби.Ако някой е имал такав проблем и знае някое мазило или лекарство за подобряване на ставните връзки да каже.
27.05.05
19:17
Ами трябва да се посъветваш с лекар и да ти предпише нек’во мазило :) пък един приятел има нещо подобно и му е от доста време.Ако прави нещо и натовари рамото страшно го боли,но не се е мазал!Мисля,че има някакъв гел...само лекар може да ти помогне!Успех :)
тук става въпрос за изместване на цялото рамо от мястото му.това при някое упражнение ли става или просто така.а и мисля че трябва даидеш на някакъв рехабилитатор да ти каже някакви упражнения за заякване на тия връзки,гел едва ли ще помогне особено
Трябва ти по-сериозна помощ, гела хич няма да ти помогне. Имам доста познати със скапани ставни връзки и не искам да те плаша, обаче това е страшна работа. Болката на страна, става въпрос за елементарни ежедневни проблеми породени от това.
Спри да товариш рамото, и най-добре не само него и говори със специалист. Ако не го направиш последиците е много възможно да са брутални. :?
Много здраве
Понякога, когато си вдигна ръката по-назад от главата се усеща лека болка(напрежение) в ставата.много е кофти.мисля си, че е стара травма още когато тренирах плуване.няма как ще се ходи на лекар :(
10.07.05
15:39
Монстер кажи ми какво ти каза доктора за тази контузия щото имам същите оплаквания а ходих на 2 доктора и глупаците ми казват само че проблема е че дигам тежести и да спра да дигам.
[quote author=“EKK”]Монстер кажи ми какво ти каза доктора за тази контузия щото имам същите оплаквания а ходих на 2 доктора и глупаците ми казват само че проблема е че дигам тежести и да спра да дигам.
хахаха, верно големи олигофрени.
Представям си, ако имаше астма, щяха да ти кажа, че проблема е просто- ЧЕ ДИШАШ и да спред ДА ДИШАШ. :lol: :lol: :lol:
доктора ми каза, че ми била слаба ставната връзка и много лесно рамото може да излезе от положението си.и естествено ми каза да не са занимавам с тежести(глуспости за нея) :lol:
Ами, на мен ми се струва, че ако проблема не е свръх сериозен, защото има и такива случаи в които трябва супер сериозно да се гледа на нещата, че иначе работата е много фатална, та ако не е наистина сериозно , много внимателно трябва да се прецени техниката и упражненията които се изпълняват, ако се продължи с фитнес и т.н.
Трябва сериозно да се гледа на нещата. Това, че лекарите са идиоти и не дават много коректни съвети и т.н. не означава не работата не е сериозна.
Поздрави и много здраве ви желая.