26.04.12
11:09
Тренирам кикбокс по 4 пъти в седмицата и след тренировката (обикновено излиза към 1 час) правя по 3-4 упражнения за ММ (пон-гърди, вт-гръб, чет-рамо и общи). Проблемът ми е, че като застанах на кантара ми идеше да се гръмна. За 2 седмици от почти 62 кг съм станал 58,9. За сметка на това ръцете ми са порастнали с по 1-1,5 см. Храня се обилно като за мен, по цял ден набивам месо и пия мляко. Какво да направя, за да не свалям повече килограми, не ми се ще да тежа колкото някоя жена :(
Добре , аз съм боксиор . Ходя на тренировки 4 или 5 пъти в седмицата , а на фитнес ходя 2 или 3 като основните ми тренировки са силови (правя основните 4-5 упражнения).Друго е че бягаме много спринтове за бързина ( което сигурно и вие правите)- е няма как , определено се гори доста . Цаката е да надхвърляш калориите си , а не да си в калориен дефицит. Освен месото и яйцата , яж много ориз и въглехидрати.Колкото и калории да гориш , с правилното хранене винаги може да качваш.
26.04.12
11:24
казано от RinGo на 26.04.12, 11:19:
Добре , аз съм боксиор.
Дам, личи си, че си боксьор ;) :D
Поне тва какъв спортист си трябва да го пишеш правилно...останалото е простимо ;)
казано от James Hinks на 26.04.12, 11:24:
казано от RinGo на 26.04.12, 11:19:
Добре , аз съм боксиор.
Дам, личи си, че си боксьор ;) :D
Поне тва какъв спортист си трябва да го пишеш правилно...останалото е простимо ;)
Съжелявам , забелязах го още от самото му писане , но открих че клавиатурата на телефона ми я няма тази буква.
А и от толкова удари в главата се убиват мозъчните клетки :D
Мнението беше редактирано от RinGo на 26.04.12 11:56.
казано от RinGo на 26.04.12, 11:54:
Съжалявам , забелязах го още от самото му писане , но открих че клавиатурата на телефона ми я няма тази буква.
А и от толкова удари в главата се убиват мозъчните клетки :D
Може и да е по-зле :D Ама всичко с времето си. :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 26.04.12 12:04.
26.04.12
12:16
Важното е,че съвета е точен!