Възжможно ли е?

26.04.12
10:36

Здравейте, взех си фатбърнър “CLA capsules на Weider”  и ги съчетавам с протеин вече 6ти ден. Протеина го вземам преди и след тренировка а капсулките пише да се вземат по 2 след ядене сутрин и вечер, но на мен ми се видяха силни и взех по 1. Първата вечер даже ми беше топло въртях се и трудно заспах. Вече нямам проблеми но пак взимам по 1 защото мисля че ми пада кръвното, блъскам 40тина минути на гладиатора и като се уморя почва леко да ми се вие свят.  70 кг съм 180 висок 19 год.  Какво мислите?

Кое дали е възможно и за кое да мислим?Задавай точни въпроси..ако е за стака, ми като цяло изясни каква ти е целта, намери подходящия режим и с тези добавки в съчетание с добър режим ще има резултат.

26.04.12
12:07

Ами да ми пада кръвното или някакви други странични ефекти. Целта ми е да се оформя горе долу и да кача малко килограми, взех фатбърнъра за да не трупам мазнини и пише че спомага развитието на мускулната маса какъвто е и протеина ми.За режим съм описал по 1 капсула след хранене и протеин преди и след тренировка това е.

26.04.12
12:58

Първо това не е фетбърнър. CLA (Свързана линолова киселина) е мастна киселина. Няма как да ги усещаш силни, въобразяваш си. Може да изпиеш 10 хапа и няма да получиш повече от 90ккал. Доколкото четох преди за да усетиш някакъв ефект от тях въобще трябва да се пият в доста по-големи количества от тези които ти приемаш (свързано с телесна маса), затова и се отказах да ги пробвам - излизат доста скъпо.
Няма как да имаш проблеми с кръвното заради тях.

05.05.12
10:11

Не се занимавай с тея неща.Пари на вятъра :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1