Силов Трибой

21.04.12
22:05

Напоследък гледам , че сайта се пълни с разни Кросфит (с извинения ) простотии . Щом е така ... поне може да се направи и част за трибоя .. или някоя друга статия или поне нещо :) Схеми за тренировки ... история и тн.

Според мен Кросфит темите не са простотии и ми харесват, но съм съгласен за силовия трибой. Имаме доста трибойци във форума и предполагам, че на много хора ще им е интересно.Аз съм за повече статии за трибоя или направо отделен раздел - като Кросфит.

22.04.12
10:22

Определено ще е добре дошъл един раздел Трибой ! :)

22.04.12
12:08

и аз съм ЗА !

S!

22.04.12
20:15

И аз бях дал подобна идея, писаха ми на ЛС тогава администраторите, че било интересно като идея, но до там... Просто няма кой да се занимава да пише нови статии за трибоя, иначе е много добра идея. За кросфита през ден излиза по някоя статия...

Жалко.. Би било много добре ако имаше.

22.04.12
22:59

Не е лоша идея.

23.04.12
13:27

Добра идея:)

СК

23.04.12
13:27

Айде правете и трибойски раздел, стига сте ни игнорирали.

23.04.12
13:58

Може Weight-Powerlifting и вътре ще са темите за методики, тренирвки по силов трибой и вдигане на тежести.
Определено ще е много полезен раздел, дори и за кросфитърите хахахах ;)

23.04.12
14:09

То оли-лифтовете там са осново-полагащи...
Просто в последствие се осъзнава от кросфитърите.
Такъв раздел, ще е полезен на много хора.
Аз също подкрепям!!!

23.04.12
14:28

Подкрепям

23.04.12
14:29

Да, добра идея, както и тази за щангисти - може би като 2 подраздела... :)

Мнението беше редактирано от 6th на 23.04.12 14:29.

Да наличието на такъв раздел би било чудесно.  Подкрепям с две ръце :)

Идеята е прекрасна, не отричаме това. Трудност е намирането на добри автори, които да публикуват съдържание по темата. Разбирайте хора, които разбират от този спорт, сериозни са и имат желание да пишат редовно.

Неведнъж сме имали разговори с желаещи, но за жалост все е ставало дума за епизодични инициативи. Лесно е да направим раздел, но по-важното е да го развиваме.

Бих искал да отбележа, че това, че пишем за един силов спорт (примерно), не означава, че трябва и можем да пишем за всички.

26.04.12
07:16

Евентуално може да се намери човек за раздела “вдигане на тежести”, но трябва да се обсъди първо какво точно би трябвало да представляват статиите и информацията. Гледам в кросфит раздела се публикуват главно комплекси.
Какво се очаква от човека, който би се заел с обновяването и поддържането на такъв раздел?

26.04.12
13:33

Подкрепям!

29.04.12
01:06

казано от Светослав Илиев на 23.04.12, 15:54:

Да наличието на такъв раздел би било чудесно.  Подкрепям с две ръце :)

30.04.12
00:04

То всички са “ЗА”, обаче никой не се наема да пише статии, програми, методики и т.н...

Без да отварям нова тема, ще използвам тази, за да пусна предложение.

Може да направим раздел “Силов трибой” на този етап във форума, като подкатегория на “Още фитнес”. Ще преместим релевантните теми там и ще видим как ще се развива. Може да ни даде по-добра яснота за следващите стъпки, като се надяваме и интересуващите се от този спорт да съдействат активно.

Ако сте съгласни, дайте глас на този пост.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1