Как да сваля корема си ??

19.04.12
22:11

Здравейте,на 12 съм и като ходих на море много ме беше срам заради корема,не може да се каже че съм някъф супер дебелак ама като си сгъна тялото имам мн гадни паласки,а като стана прав и пак ми се вижда,как да си сваля корема като нямам нищо у дома кажете какви  неща да правя и навънка на лост и успоредка
П.С.Мога макс 4 набирания а на кофи около 5 ама не до долу ,кажете ми моля ви много ще съм ви благодарен :)

Корем се сваля с хранене,а не с тренировки ! Правилно хранене,трениране и кардио.

19.04.12
22:43

Айде бе, ти яж перфектно пък без тренировки да видим какво ще свалиш.. накрая ставаш една торба :Д Но иначе си прав да .. правилно хранене, тежки щанги и кардио от време на време..

При него ако целта е свалена на излишни мазнини,си трябва интензивно кардио,иначе е друго.

19.04.12
22:49

Може ли да попитам какво  и кога да ям ?

HE

20.04.12
07:08

казано от Rado Dikov на 19.04.12, 22:49:

Може ли да попитам какво  и кога да ям ?

Отговора на този въпрос се смята за обида и е против правилата на сайта :D
При толкова хранителни режими, които има тук, ти сериозно ли питаш?

26.04.12
13:48

Вие сериозно ли подтиквате 12 годишно дете към ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ????

Като навлезеш стабилно в пубертета, малкия - около 15г., химията в организма ти ще се преобърне и много често всякакви кореми изчезват от само себе си и оставаш едно джезве кокали! Така че моят съвет е, ако тогава това не стане, помисли за режими. Все още си много малък, гледай си кефа и по-малко висене пред компа, а повече игри и активност навън :)

Мнението беше редактирано от Петър на 26.04.12 13:48.

HE

26.04.12
14:09

казано от Петър  Петров на 26.04.12, 13:48:

Имаш нещо против хранителните режими - сподели го тук, та да го обсъдим?!
Може би има нещо лошо в момента да се научи да се храни правилно или викаш е по-добре в 10-ти клас да е 110 кг., с вид на прасе преди Коледа? Само да поясня, че хранителния режим е нещо индивидуално и може да се спазва от всеки, а е индивидуално, заещото е съобразено с нуждите и целите на определен индивид. Това, че спазва определен режим на хранене съвсем не означава, че ще лишава организма си от нужните му хранителни вещества. Поясненията са, защото не съм сигурен, че знаеш за, какво точно говориш!

26.04.12
14:11

Няма лошо в това да спазва режим или подобие на режим.

То родителите е трябвало да се грижат ама ...

26.04.12
14:21

казано от head_hunter на 26.04.12, 14:09:

казано от Петър  Петров на 26.04.12, 13:48:

Имаш нещо против хранителните режими - сподели го тук, та да го обсъдим?!
Може би има нещо лошо в момента да се научи да се храни правилно или викаш е по-добре в 10-ти клас да е 110 кг., с вид на прасе преди Коледа? Само да поясня, че хранителния режим е нещо индивидуално и може да се спазва от всеки, а е индивидуално, заещото е съобразено с нуждите и целите на определен индивид. Това, че спазва определен режим на хранене съвсем не означава, че ще лишава организма си от нужните му хранителни вещества. Поясненията са, защото не съм сигурен, че знаеш за, какво точно говориш!

Явно ТИ не ме разбираш аз за какво говоря. Нямам предвид физиологичния ефект от хранителния режим, а психологическия! Едно дете в тази възраст не бива да бъде подтиквано към каквито и да е рестрикции. Точно по този начин се формират ниското его, лиспващото самочувствие, дисбалансираната самооценка. С една дума всички онези “дупки” в психиката на човек, които като поотрасне и придобие представа за своята личност, “пълни” с какво ли не - храна, цигари, алкохол, “химии” още от първия месец в залата и т.н. От такива смело мога да кажа малоумни съвети като посочените по-горе в последните години има такъв “бум” сред хранителните разтройства сред малолетните и непълнолетните, а и младите като цяло. Така че малко повече отговорност в коментарите няма да е излишна.
А колкото до 110-те килограма - не виждам някъде момчето да е казало, че е толкова! Недей изопачава думите му, само за да рационализираш твоята позиция! Дори ако беше 110 кг, не мисля, че си детски ендокринолог, че да даваш компетентни съвети за диети и режими...

26.04.12
14:23

казано от emzo на 26.04.12, 14:11:

Няма лошо в това да спазва режим или подобие на режим.

То родителите е трябвало да се грижат ама ...

Да спазва режим при проблем в обмяната - ДА, но изготвен от специалист - медик, но при “като си сгъна тялото имам мн гадни паласки” - ИЗВИНЯ’АЙ!

Мнението беше редактирано от Петър на 26.04.12 14:30.

HE

26.04.12
14:37

Сериозно не знаеш за, какво говориш! От хранителен режим отиде на дупки в психиката и на хранителните разстройства, а след това аз съм изопачавал (fubar) Сериозно, не знам какво те мъчи /не ме интересува/, но вземи прегледай значението на словосъчетанието “хранителен режим”.

Прегледах ти мненията във форума - вече съм сигурен, че не знаеш какво приказваш!

26.04.12
14:38

Доообре!
Едит: Явно ти си този, който има проблем със схващането - чети по-бавно тогава и мисли по-дълго! ;)
Посочих причинно-следствена връзка, а не 110 килограмова измислица...Айде със здраве!

Мнението беше редактирано от Петър на 26.04.12 14:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1