Шейк за нетренировъчни дни - добре ли е ?

26.04.12
17:23

В нетренировъчните дни мисля да си правя по 1 шейк между закуската и обяда да го приемам някаде.Това което измислих е следното:
- Прясно мляко 300-400мл
- 2 банана
- Суроватъчен протеин - 25грама
- Глутамин - 10грама
- 2 яйца
- 2 чаени лъжици мед
и всичко това се разбива с миксера

26.04.12
17:47

Пробвал ли си го това?  Не говоря за вкус.. просто аз съм 100 кила човек и просто си нямам и идея къде ще побера толкова нещо наведнъж...
Всъщност ... не е много като го погледнеш .. но като хранителни стойности е доста.

Мнението беше редактирано от Draken на 26.04.12 17:47.

26.04.12
17:59

Току що си направих един и на вкус просто няма равен ...
За хранителни стойности незнам.Не ги разбирам тези неща.Мисля че всички неща са полезни от тези които слагам, но незнам очаквам някой от по разбиращите да ми разясни как стоят нещата.Междудругото за наведнъж е много това.Сега изпих едната половина и другата ще я пия след час най малко.Приемам всякакви съвети какво да добавя, да махна или да смена количеството му.

Другото ми питане добър ли е за тренировъчни дни и кое време точно.Навярно няма да е след тренировка тъй като тогава суроватката трябва да е във вода разтворена за по бързо усвояване поне според мен.Останалите добавки които пия са
Глутамин след ртенировка и преди лягане
Креатин преди и след тренировка
Азот преди тренировка
БЦАА преди и след трен

П.П. Ако е много като хранителни стойности казвайте защото неискам да омазнявам.Целта ми е да качвам чисто.

Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 26.04.12 18:01.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1