Две ябълки за цял ден!

26.06.05
11:47

Един приятел ми каза,че било добре веднъж месечно да ядеш само 2 ябълки за цял ден  :shock: помагало за изчистването на организма(момчето е качило 8 см обиколка на ръката си).А и после се наваксвало загубеното през този ден дори се качвало по бързо.Искам да чуя мнения на страдалци,ако има преди да се жертвам :wink: .

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 15:11.

26.06.05
13:53

За цял ден изяждаш само 2 ябълки ? И от какво се изчистваш? Аз това не го вярвам.Ако при него е подействало каква е гаранцията че и при някой друг ще стане?

LA

26.06.05
14:17

Що пък не?Всякакви ги има...Сега в момента немам ябълки,иначе щяхте да видите... 8)

26.06.05
15:52

Организма се нуждае доста повече от 2 ябълки на ден...

26.06.05
16:42

[quote author=“Crusial_Balistix”]Организма се нуждае доста повече от 2 ябълки на ден...

напълно съм съгласен. това с тия две ябълки за цял месец са глупости..

[quote author=“wtf”][quote author=“Crusial_Balistix”]Организма се нуждае доста повече от 2 ябълки на ден...

напълно съм съгласен. това с тия две ябълки за цял месец са глупости..

За 1 ден в месеца, бе  :P

Това за мен е първа глупост. Предпочитам както казваше една моя приятелка: “Днес съм на диета от ябълки. Ям всичко друго освен ябълки!” хахаха

26.06.05
17:15

може и да има нещо вярно ама вие веднага без да разбирате скачате да плуете!

26.06.05
17:19

2 те ябълки са в почивен ден и нищо не трябва да се прави като физическо натоварване.Аз ще се жертвам и ще пробвам заради вас 8)

26.06.05
17:21

2 ябълки ми звучи твърде малко аз ще умра от глад, 5-6 по става :)

26.06.05
19:34

тва е яка идея като залъжеш организма че ше гладъва тои после се презапасява-сигурно нещо като YoYo ефекта,поне така  разбирам аз

26.06.05
20:25

общо взето има нещо вярно, че се изчиства организма от шлаки и подобни, може да се пробва, но с повече ябълки и много вода и витамини според мен!

26.06.05
21:44

Абе според мен това си е чист мазохизъм.Тоест цял ден да караш без грам протеин. :roll: По добре ще е ако се включи и някои протеинов шеик или нешто такова

26.06.05
21:53

извинявам се, не съм разбрал :)

27.06.05
16:54

Що да не е добре аз примерно 1 ден в месеца ям за цял ден 500гр. круши  и 2 банана може и някой друг плод.Но ям по толкова защото не искам да загубя муск. маса защото сега съм на такъв период иначе мога и с 200 гр. круши и 1 банан :)

27.06.05
18:36

[quote author=“mircpolice”]Що да не е добре аз примерно 1 ден в месеца ям за цял ден 500гр. круши  и 2 банана може и някой друг плод.Но ям по толкова защото не искам да загубя муск. маса защото сега съм на такъв период иначе мога и с 200 гр. круши и 1 банан :)

Как ти се отразява?

28.06.05
08:46

аз съм чувал че кат човек иска да свали някое и друго кило мазничко не требе да спира напулно мазното ... защото организма запечатва мазното и нищо не става имам познат дет точно така и направи свали сичко но със супер глад и на корема му пак остана мъничко :lol:

28.06.05
10:16

След два дена ще пробвам ефекта върху себе си и ще ви дам резултати.А в момента тежа 85кг,висок съм 183см.Ходя на фитнес 3пъти седмично.Храня се на студентски столове :? ,там храната направо си е ....
Айде до два дена ще има резултати.Обещавам. 8)

16.07.05
12:28

Значи тествах го върху себе си.Първата ябълка я изядох към 12:00 ,а втората към 17:00.Едвам се издържа на глада,затова гледах да съм навън или да спа.Изпитва се някаква лекота и облекчение при храносмилателната система.А на ругия ден дори се чуствах свеж 8) Ама в близките 3 месеца едвали пак бих го пробвал.

16.07.05
13:33

Това се прави с цел изхвърляне на токсините от оргазнизма. 2 ябълки може да са недостатъчни за 1 ден, но иначе е добре да се прочиства организмът по този начин. В този ден се приема и повече вода, точно с цел изхвърлянето на токсини.
Това не е диета, за да сравнявате с някакви си ябълкови диети на приятелки. Мускулна маса чак толкова няма да се загуби, така че спокойно. Просто един ден няма да се смалите толкова.

16.07.05
19:13

[quote author=“VictuS”]Един приятел ми каза,че било добре веднъж месечно да ядеш само 2 ябълки за цял ден  :shock: помагало за изчистването на организма(момчето е качило 8 см обиколка на ръката си).А и после се наваксвало загубеното през този ден дори се качвало по бързо.Искам да чуя мнения на страдалци,ако има преди да се жертвам :wink: .

Аз просто няма какво да коментирам...

Ако ям по 2 ябълки на ден, ще получа припадък някъде по обяд...  :lol:

Според мен има резон в това да се правят дни за чистене. Примерно с плодове и зеленчуци. Има много варианти, които си струват и са добри според мен. Ама 2 ябълки за ден, просто... “лягай си да спиш”  :lol:

28.04.06
21:46

Изобщо не е невъзможно.Аз мога да ви кажа,че напаравих такова нещо,бяхта точно по две на ден,и на втория ден вечерта санувах чипсове и кексове.Да ви кажа,не можех да заспя от глад...(е , заспах де,ама след въргаляне около един час...)

29.04.06
03:01

Ти си момиче - за вас е нормално да правите такива глупости като 2 ябълки за цял ден ;)

29.04.06
19:08

Можеше и да не са две,но доколкото знам вечер не е хубаво да се ядат ябълки,нали съдържат доста въглехидрати.Неприятно.Въпреки,че току що се нагостих с парченца козунак.

29.04.06
19:19

Да не трябва защото съдържат бързоусвоими въглехидрати - захари ;) както и козунака...

30.04.06
15:12

здравейте на всички ,значи да кажа,че това не са никакви глупости ,това е вярно,но повечето от вас гледат само в една посока-бб,и не могат да си представят деня без протеини и др.,но пак ви казвам зависи от гледната точка и целта,значи от здравословна гледна точка организма се очиства от токсини,защото той разбира се има тази способност,когато му се даде възможност,т.е,когато гладувате,но от гледна точка на бб,ако целите да качвате маса ,незнам дали това е начина

RE

30.04.06
15:19

има много вяртно в това.
Това важи особенно за културисти.Хр.система при тях се натоварва много, освен това 1 ден стесираш организма само с ябълки и когато отново почнеш да се храниш здраво качаш повече от нормалното.Това все едно да смениш коренно програмата. :wink:

30.04.06
19:27

Ами нали това е форум за ББ - тук всички искаме да правим мускули ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1