Болки в дясната страна на корема

Добър ден искам да попитам дали някой знае на какво се дължи тази болка която получих след фитнес.Боли ме само когато си стегна корема,бягам,кашлям или се смея :(.Ходих на лекар и ми казаха че ми няма нищо.Болката се появи преди 2-3 дена но не е постоянна...

Да не си настинал? При настинка получих възпаление на абдоминалния мускул и ме болеше при разтягане, на моменти доста сериозно. Отшумя след няколко дни.

Не съм.Възможно ли е да съм разтегнал нещо :? Много се притеснявам да не би да имам херния или апандисит.

Мнението беше редактирано от Йордан Йорданов на 25.04.12 16:37.

За ходих на фитнес и ме боли корема могат да се изредят около 9999 варианта какво може да е станало. Научи се да даваш подробна информация.

При всички случаи, щом вече си бил на лекар и са ти казали, че нищо ти няма, стой мирен следващите няколко дни без да тренираш и виж дали ще отшуми. Ако продължава да боли след още няколко дни, отиди пак да те прегледат.

Ок мерси :)

Какво тренира преди да получиш тази болка ?

ами в училище бягахме 600 метра може и да не съм загрял добре не знам :/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1