27.04.12
02:55
Здравейте , от 2 седмици насам започнах по интензивно приемане на белтъини и протеини с цел качване на мускулна маса. Натоварвам всяка мускулна група, блъскам 6 дена в седмица , но незнам как да постъпя за да я кача по бързо. Кое по правилно да правя повече упражнения със сравниетелно не голямо натоварване или малко упажнения с големи килограми ?
27.04.12
03:57
Клек, лег, тяга, гребане(щанга/дъмбел), военна преса - накратко, многоставни упражнения, които ще натоварят цялото ти тяло. Първо заучи хубаво техниката им, след това постепенно почни да увеличаваш килограмите като държиш повторенията между 5 и 8, 3-4 серии. Може също да пробваш някоя от програмите описани в този раздел като важни теми (5х5, 10х10). И естествено следвай правилото “маса се прави на маса” ;) Правилното и пълноценно хранене ще ти помогне да се възстановяваш добре и да качваш мускулна маса. Направи си дневник(в съответния раздел) - там ще можеш да следиш прогреса си, да искаш съвети и да получаваш такива в случай, че грешиш някъде :)
Поздрави!
казано от Херцог Трън на 27.04.12, 03:57:
Клек, лег, тяга, гребане(щанга/дъмбел), военна преса - накратко, многоставни упражнения, които ще натоварят цялото ти тяло. Първо заучи хубаво техниката им, след това постепенно почни да увеличаваш килограмите като държиш повторенията между 5 и 8, 3-4 серии. Може също да пробваш някоя от програмите описани в този раздел като важни теми (5х5, 10х10). И естествено следвай правилото “маса се прави на маса” ;) Правилното и пълноценно хранене ще ти помогне да се възстановяваш добре и да качваш мускулна маса. Направи си дневник(в съответния раздел) - там ще можеш да следиш прогреса си, да искаш съвети и да получаваш такива в случай, че грешиш някъде :)
Поздрави!
Абе къде го хвърли ти? Човекът иска мускулна маса бързо, ако може преди да е настъпило лятото, няма време за всичко изброено :D
27.04.12
06:06
Бързо...за съжаление ако пиша, ще ме цензурират и ще ме модерират и ще ме банират :D
27.04.12
11:44
Да както каза “Valdis” , наистина лятото идва , но нищо в този живот не става бързо ..... хубавите неща стават бавно , за около месец и половина - два предполагам предполагам че трябва да кача, понеже още съм хилка :)
За около месец и половина тъкмо ще научиш горе-долу техниката на основните упражнения и ще прочетеш малко за храненето и тренировките.
27.04.12
12:10
казано от Кристиян Коев на 27.04.12, 11:44:
за около месец и половина - два предполагам предполагам че трябва да кача, понеже още съм хилка :)
Чакай евентуално следващото лято!