25.04.12
12:30
Здравейте, ще напиша пример от днес, как ми е храненето, защото не се храня много разнообразно, така че различните дни менюто ми не се променя особено много, опитвам се да разнообразявам, но
сутрин 8.00 след ставане пия протеин 28 грама с аминокиселини
към 9.30 закусвам мюсли (винаги закусвам мюсли)
на обяд 12.00 ям салата (домати краставици, рулца от раци, кашкавал със зехтин) и 10-тина маслини с 130 гр Пилешко
към 14.00 ям яица около 6-10 белтъка
16.15 ям кафяв ориз или картофи (днес ориз) със 150-тина грама пилешко
18.00 тренирам
след тренировка ям 1 банан и 20-тина мин след банана вечерям (обикновено салата, като тази от обяд, с пилешко или няколко белтъка 30-тина мин след ядене пия протеина с амино
към 10.30 ям някакви ядки сурови Бадеми или Лешници
целта ми е да не губя мускулна маса и да поизчистя корема и седалището :) 100 кг съм, 179
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.04.12 16:10.
Режима ти е горе доло ок. Аз бих сменил местата на вечерята ти и протеина след тренировката. Даже бих пил протеин 20 мин след тренировка.. и 1 -2 часа(в зависимост количеството протеин) след това да вечерям.. (то точно това и правя де.. )
Разгледай темите за НВД (ниско-въглехидратна диета) в форума ако целта ти е да изчистиш корема и седалището. От там си изчисли калориините стойности и прецени реално това количество храна добре ли е.
25.04.12
19:49
Бих добавил към Draken вечерта смени ядките с извара или да комбинираш месо със яйца или яйца със кашкавал (сирене), защото ако ще се поизчистваш преди лягане въглехидрати недей да ядеш. Иначе си ok.
Бадеми или орехи с хапването преди лягане... няма проблем. Въглехидратите са малко и няма да му навредят на свалянето. Аз лично хапвам всяка вечер по 100гр сурови бадеми, като 50гр от тях изяждам с извара преди лягане. Мазнините от ядките са хубаво нещо.
25.04.12
22:50
Въглехидратите в ядките са средно между 15-25 на 100 грама... Преди лягане аз избягвам всякакви въглехидрати, защото всичко се лепи.
Съгласен съм с Draken, преди лягане суровите ядки са ок. Стига въглехидратите да не повишават кръвната захар - да не са прости с висок ГИ няма проблем да хапнеш 10-15-20 грама. Всяка вечер в последното ми хранене освен белтъчини ям задушени зеленчуци и 30-40 грама мляно ленено семе това са около 30 грама въглехидрати, пък не съм се омазнил. :)