Новата формула на Xtend?

27.04.12
13:20

Някой знае ли какво толкова има в тази нова формула че цената е вдигната с 15 лв(60 лв за опаковка).
Взех да го разгледам и гледам всичко е по старо му поне откъм БЦАА оня продавача ми вика че ималко малко повече глутамин ама като погледанах и той си беше същия.Старата формула на Xtend дори беше 420гр макар че пишеше че е 390 в сайтовете за 45 лв а сега 60лв за 390гр като поне аз не видях нищо различно освен цвета на опаковката.
Също така човека в магазина ми каза че БЦАА сега щели да скочат защото цената на левцина и изолевцина се вдигнала с 15 %

Към новата формула е прибавен електролитен комплекс.
До колко по този начин се подобрява ефективността на продукта - това е отделен въпрос... ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.04.12 13:22.

27.04.12
13:40

Имаш ли информация дали старата и по евтина формула ще се произвежда?Ако е спряна май ще се ориентирам към друга марка тази става финансово неизгодна.

До колкото знам новата формула ще замести старата, т.е. старата просто е (или ще бъде) спряна от производство. И да - продуктът става скъпичък, тъй като за мен новостите в него са без значение на практика.

27.04.12
19:33

Грамажа на продукта се определя от неговия вкус или различните вкусове са с различен грамаж (прах) в опаковка, но със едни и същи стойности на бцаа, глутамин и другите. 60лв за 30 дози - ДОСТА ЯКО ТЕ КЛАТЯТ (доста е скъпо). Лично аз съм по-доволен от новата формула ! Цената на стара/нова е почти еднаква. Да беше прочел и поне етикетите !

27.04.12
20:34

При мен старата формула беше на 45лв базова цена но аз ползвам отстъпка и ми идваше 30лв за новата има разлика от 15 лв в повече или една кутия ми идва 40лв аз не ги  и взех стори ми безмислено да давам 10 лв отгоре за същото количество БЦАА.Прегледах етикета и видях че разлика в БЦАА няма затова и се отказах да ги взема.

27.04.12
21:00

В момента може да се намери за около 97 +/- лв - голямата опаковка.. Това са 90 дози. Така не ми се вижда изобщо скъпо.Бях се навил да пробвам този Xtend, но финансите малко ми попречиха. Четох доста ревюта.. хората са доста доволни от него+много добър вкус имал.
Аз със сигурност ще го пробвам скоро.
В доза от 13гр :
3500mg leucine
1750mg isoleucine
1750mg valine
2500mg glutamine
1000mg citrulin malate
+тея електролити.. които напоследък ги има в новите формули и на други продукти.. като Modern BCAA на USpLabs.

За сравнение с BCAA Blast на Pure Nutrition - 51лв
77 дози по 6гр ( 38.5 дози ако се приемат двойни)
2000mg Leucine
1000mg Isoleucine
1000mg Valine
1000mg Glutamine.

Ако гледаме да докараме що годе еднакви стойности аминокиселини... 90 дози Xtend - 97лв VS 77 дози (2 броя) BCAA blast за 102лв

Може да има и други по авантаджийски :) продукти но.. мързи ме да търся. Аз в момента ползвам BCAA Blast.

казано от Draken на 27.04.12, 21:00:

В момента може да се намери за около 97 +/- лв - голямата опаковка.. Това са 90 дози. Така не ми се вижда изобщо скъпо.Бях се навил да пробвам този Xtend, но финансите малко ми попречиха. Четох доста ревюта.. хората са доста доволни от него+много добър вкус имал.
Аз със сигурност ще го пробвам скоро.
В доза от 13гр :
3500mg leucine
1750mg isoleucine
1750mg valine
2500mg glutamine
1000mg citrulin malate
+тея електролити.. които напоследък ги има в новите формули и на други продукти.. като Modern BCAA на USpLabs.

За сравнение с BCAA Blast на Pure Nutrition - 51лв
77 дози по 6гр ( 38.5 дози ако се приемат двойни)
2000mg Leucine
1000mg Isoleucine
1000mg Valine
1000mg Glutamine.

Ако гледаме да докараме що годе еднакви стойности аминокиселини... 90 дози Xtend - 97лв VS 77 дози (2 броя) BCAA blast за 102лв

Може да има и други по авантаджийски :) продукти но.. мързи ме да търся. Аз в момента ползвам BCAA Blast.

Да, новия екстенд наистина е доста добър.От както го пия си смених програма с по-тежка и след екстенда почти нямам мускулна треска.

28.04.12
23:46

В новия количеството на витамин В е намалено драстично.
Не знам дали е от електролитната бленда, но като че ли от новия се потя повече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1