Мнения за комбинацията на тези продукти (протеин и аминокиселини)

25.04.12
23:46

аминокиселини OPTIMUM NUTRITION BCAA Mega-Size 1000mg. , протеин BSN Syntha-6, глутамин OPTIMUM NUTRITION L-Glutamine Powder

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.04.12 06:20.

26.04.12
00:07

Ако нямаш ограничения в бюджета (понеже си избрал скъпи бцаа и глутамин, а можеш да си намериш по-изгодно същите) е добра да !

Глутамин дневна доза 15-20грама (разделена на няколко приема)
БЦАА дневна доза 15-20грама (разделена на няколко приема)

От къде да намеря по-изгодно ?

27.04.12
00:29

Глутамин - Primaforce Glutaform - Разфасовката от 1кг излиза най-изгодно макар че и тази от 400гр не е за изпускане.
BCAA - Scitec Nutrition BCAA Xpress - Това е ако не ти пречи отвратителния вкус.На мен лично ми е по важен ефекта отколкото вкуса и затова съм се спрял на него.Ако все пак искаш хапове Scitec BCAA 6400 но пудрата си е по изгодна.

Извън темата само да попитам Адвоката - Тези дози за всеки ден ли са ? Дори и в нетренировъчни дни БЦАА и Глутамин по 20гр ?

27.04.12
10:02

казано от MARTO_CSKA на 27.04.12, 00:29:

Глутамин - Primaforce Glutaform - Разфасовката от 1кг излиза най-изгодно макар че и тази от 400гр не е за изпускане.
BCAA - Scitec Nutrition BCAA Xpress - Това е ако не ти пречи отвратителния вкус.На мен лично ми е по важен ефекта отколкото вкуса и затова съм се спрял на него.Ако все пак искаш хапове Scitec BCAA 6400 но пудрата си е по изгодна.

Извън темата само да попитам Адвоката - Тези дози за всеки ден ли са ? Дори и в нетренировъчни дни БЦАА и Глутамин по 20гр ?

Изгодни цени ? Немога да правя реклама на сайтовете за добавки, но когато напишеш имената на продуктите в гугъл ще си направиш сам сметката къде е по-изгодно ;). Обърни внимание, че има и доста магазини с “прайс мач или най-добра цена”. Да това са дозите за едни наистина добри резултати, но на по-висока цена за по-кратък период от време. Много сме говорили за тази “американска” марка Сайшит ;)

Отностно глутамина погледни този на Синтракс ;)
Отностно бцаа погледни тези на Праймафорс ;)

27.04.12
14:07

казано от AgBOKATA на 26.04.12, 00:07:

Това са всеки ден ли са тези дози ? И тренировъчен и нетренировъчен ?

казано от MARTO_CSKA на 27.04.12, 14:07:

Това са всеки ден ли са тези дози?

Според моя опит това зависи от степента на натовареност в съответния момент. Реално погледнато в почивните дни е време, когато мускулатурата продължава да се възстановява и съответно - в някои случаи суплементацията може да бъде от полза. Когато съм в продължителен и доста натоварен спортен режим, изискващ възможно най-добро възстановяване, приемам същите количества ВСАА и глутамин (т.е. всеки ден едно и също). Това ми се отразява добре, определено. Когато съм извън такъв натоварен и отговорен период, спокойно намалявам количествата на тези добавки, а често и направо спирам да ги приемам в почивни дни.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.04.12 14:23.

27.04.12
15:34

казано от MARTO_CSKA на 27.04.12, 14:07:

казано от AgBOKATA на 26.04.12, 00:07:

Това са всеки ден ли са тези дози ? И тренировъчен и нетренировъчен ?

Да

Адвокат имам въпрос към теб Бцаа 15-20 грама тва колко хапа ще рече и какав интервал аз мислих 3 хапа 30-40 мин преди трен и 3 веднага след какво ще кажеш ?

29.04.12
23:28

казано от Николай Динев на 29.04.12, 22:10:

Адвокат имам въпрос към теб Бцаа 15-20 грама тва колко хапа ще рече и какав интервал аз мислих 3 хапа 30-40 мин преди трен и 3 веднага след какво ще кажеш ?

Еми не ти знам продукта който си си купил, тези 15-20грама се разделят примерно на 3-4 приема от по 5 грама (сутрин, преди/повреме, след трен и над вечер), ако ще приемаш такова количество си вземи бцаа под формата на прах иначе ще ти излезе много скъпо на хапове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1