Молба за съвет

27.04.12
16:20

Здравейте!Направих месец цикъл със селмас,синта 6 и ноеклплоуд,но са на привършване и резултатите не са много добри...За следващия месец съм намислил да си взема протеин  мио на  Гаспари,суперглу на Бсн за глутамин и един трибулус.Според вас комбинаацията добра ли е за качване на маса?Главната ми цел е покачване на маса не е задължително да е чиста. Ако не някакви предложения за стакове и комбинации? Висок съм 190 и тежа 78кг при ръка 35см.

А и да добавя трябва да направя почивка от креатин за това без креатин трябва да е следващия месец...

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.04.12 16:22.

HE

27.04.12
16:38

Ами значи храненето и тренировките не са ти читави, а те не се компенсират с добавки!

27.04.12
16:41

Ти от къде знаеш? :) Тренирам 4 пъти седмично и ям 5-6 пъти на ден,отделно протеина... Доста трудно е да качваш при 190см височина! ;)

Мнението беше редактирано от Tomoff на 27.04.12 16:42.

27.04.12
16:53

казано от Tomoff на 27.04.12, 16:41:

Ти от къде знаеш? :) Тренирам 4 пъти седмично и ям 5-6 пъти на ден,отделно протеина... Доста трудно е да качваш при 190см височина! ;)

И какво като ядеш по 4-5 пъти?:D И аз мога да изям 4 ябълки на 4 пъти,но това значи ли че ям?И храната не е само белтъчини.Качването зависи от от калориите който приемаш,а не от броя на ядения.

Мнението беше редактирано от Ivan Nikolov на 27.04.12 16:54.

27.04.12
16:54

Момчета много добре знам какво трябва да ям,как кога и по колко! Питам за комбинация от добавки и добри такива!

Tomoff, липсва важна информация за теб, без която съвет не би могъл да ти се даде. Мисля, че (поне отчасти) това беше и идеята в поста на head_hunter.

Трябва да знаем поне на колко си години, как тренираш и колко пари можеш да отделиш. Иначе е лесно да ти изредим 10-тина продукта, а след това разговорът да се проточи в допълнително изясняване на ситуацията.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 27.04.12 17:01.

27.04.12
17:02

На 20 години съм... Тренирам гърди и корем в понеделник,ръце -вторник. 4Етвъртък-гръб и трапец. Петък-крака и рамо. 170-80 лв мога да заделя ;)

Мнението беше редактирано от Tomoff на 27.04.12 17:03.

Тъй като току що си привършил стак, включващ предтренировъчен продукт, съдържащ креатин и стимуланти + креатин като отделен продукт, добра идея e следващия месец да го караш по-леко. Особено, ако разбирам правилно, че си изпил цяла опаковка NO Xplode за 1 месец.

Та, нещо без стимуланти ти трябва. Вземи си едно протеинче, едни BCAA или Purple Wraath на Controlled Labs, витамино-минерален комплекс (ако в момента не пиеш) и си готов.

Остатъка от парите запази за след 1 месец, където да ги вложиш и да можеш да си позволиш нещо по-така.

Трибулусът...той е по-скоро за хора над 30 години или за хора, които имат ниски нива на тестостерон. Ако твоите нива са в нормата, надали ще ти помогне. Поне изследванията са противоречиви.

HE

27.04.12
17:33

казано от Tomoff на 27.04.12, 16:41:

Сигурно с годините съм виждал един куп такива, като теб ;)
И продължавам да твърдя, че добавките няма да оправят положението!

Aз пък съм 193 висок, а тая зима съм качил 10 кила мускуляк (най-малко) като суплементацията ми е била некъв протеин и бцаа...

27.04.12
17:38

казано от Тедо на 27.04.12, 17:34:

Aз пък съм 193 висок, а тая зима съм качил 10 кила мускуляк (най-малко) като суплементацията ми е била некъв протеин и бцаа...

Браво за което. :)

То ти тренираш, ама как тренираш...

27.04.12
19:29

Абе гена и структурата на човек също са важни. Супер ГЛУ на БСН ? Ти май обърка марките. Пробвай с телешкия протеин на МасълМедс + бцаа и глутамин по 15-20грама дневно от вид. Направи почивка от Ноуексплоуд. Смени тренировъчната програма и евентуално повторенията. Алкохол, цигари, спане ? Увеличи си калоричния прием и също така колко/какво като въглехидрат и мазно консумираш ?

27.04.12
23:02

Защо направо не си напишеш примерното меню за деня, но и с грамажа, ако може и тренировките ти. Тогава ще получиш информацията която искаш :)

27.04.12
23:26

Спрях се на Myofusion Gaspari протеин + Gaspari Aminomax 8000 za BCAA ,но имам и N.O.explode,да спра ли експлоуда или да го комбинирам с протеина и аминките?! Иначе закуската ми е купа с прясно мляко и овесени ядки на око да стане като каша + мед за вкус + протеин и банан,това е към 9 часа.Към 12 ям ориз или картофи,незнам за грамажите,ям по-препълнени чинии или купи.Общо взето яденето ми към 12 е въглехидратно и ям до отказване. Към 2 и 30 изпивам експлоуда,към 3 тренирам до към 4,4 и 30,веднага селмасс(креатиновата матрица). Изчаквам 30 мин изпивам протеин+2 банана. Към 6 часа изпивам 1 литър прясно мляко затоплено,като си топя бисквите в него(това ми е следобедната закуска) Към 9 на гладно изпивам втората доза селмасс исчаквам до 9 и 30 и вечерям обикновено салата+някакво месо не по малко от 250-300 грама,паржоли,бутчета или пилешко месо+ отново ориз или картофи... Лягам късно и недоспивам хубаво,и можеби правя грешка преди да легна да се наяждам много... Към 12 изяждам кофа кисело мляко +1,2 банана и доза протеин. Общо взето това ми е хранителния режим. Иначе BCAA до сега не съм пил.

За тренировките... Ръцете са ми фаворити и обичам да ги тренирам,тренирам ги вторник.Започвам със трицепс,на лежанка с тесен хват( започвам с 40 килограма и стигам до 55) След това отивам на скрипеца и отново с тесен хват бутам надоло за трицепс. След това бутам дъмбел около 10кг назад наведен...Френско не правя,защото са ми прецакани лактите... Накрая правя кофи на пейка с тежести около 30кг на краката ,които постепенно ми ги махат и си напомпам много стабилно трицепса... БИцепс правя 3 упражнения и се смазвам правя с крив лост , чукове и седнал.

Гърди:лежанка с около 65кг макс,горни гърди редувам с лост и с дъмбели,ако е с  лост около 50-55кг , ако е с дъмбели по 17.5кг, след това долни правя кофи 4 серии по 15 повторения с дъмбел 10кг, накрая флайс с дъмбели на лежанка...
Понеделник тренирам гърди и корем...

Гръб: за него главно правя набирания с много широк хват,но не мога да вдигна повторенията в серия,от няколко месеца си стоя на 5-6 повторения на серия,тегля дъмбел,правя надупеното упражнение с щанга,тегля и на скрипеца...
4етвъртък тренирам гръб и трапец.
петък: крака и рамо

28.04.12
00:51

Aminomax не е точно в категория BCAA, а и за да ги усетиш наистина добре пробвай 3 х 5-6-7 хапа ;) ! Чак вечерта ядеш месо ? Това гаспари по 3пъти на ден = 21дена ! Успех

28.04.12
00:54

казано от AgBOKATA на 28.04.12, 00:51:

Aminomax не е точно в категория BCAA, а и за да ги усетиш наистина добре пробвай 3 х 5-6-7 хапа ;) ! Чак вечерта ядеш месо ? Това гаспари по 3пъти на ден = 21дена ! Успех

Благодаря,а експлоуда да продължа ли да го пия или да го спра?

28.04.12
01:39

казано от Tomoff на 28.04.12, 00:54:

казано от AgBOKATA на 28.04.12, 00:51:

Благодаря,а експлоуда да продължа ли да го пия или да го спра?

Ако е първя кутия пий до край и почини 30тина дена

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1