Въпрос за рецепта

Темата е заключена.

27.04.12
21:34

Здравейте !
От днес започвам да пия шейк съставен от
Прясно мляко + банан + мед
Въпроса ми е само след тренировка ли да го пия?

Темата беше редактирана от Петко К на 28.04.12 22:14.

Допълни информация към въпроса си. Така написано, питането ти е абсурдно и няма как да ти се отговори.

27.04.12
21:38

казано от Тихомир Велев на 27.04.12, 21:36:

Допълни информация към въпроса си. Така написано, питането ти е абсурдно и няма как да ти се отговори.

Е каква информация да дам.. въпроса ми е ясен.
Шейка само след тренировка ли да го пия или и сутрин / вечер.
Как ще е най-добре?

Как ще е най-добре за какво/кое/кой?

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 27.04.12 21:39.

27.04.12
21:42

казано от Тихомир Велев на 27.04.12, 21:39:

Как ще е най-добре за какво/кое/кой?

От днес започвам да пия шейк съставен от
Прясно мляко + банан + мед
Въпроса ми е само след тренировка ли да го пия?

27.04.12
23:45

Пита се дали искаш да качваш, сваляш? Кога тренираш, какво. ;)

казано от Linux Corp Pavlow на 27.04.12, 21:38:

Е каква информация да дам.. въпроса ми е ясен.

Съвсем не е ясен.
Научи се да задаваш въпроси.

28.04.12
17:02

казано от Ели Донкова на 27.04.12, 23:45:

Пита се дали искаш да качваш, сваляш? Кога тренираш, какво. ;)

Искам да кача кила.
Преди тренирах, но спрях и сега пак започнах и смятам да тренирам 1-2 седмици без почивка (бицепс, корем, гърди)

HE

28.04.12
17:21

казано от Linux Corp Pavlow на 28.04.12, 17:02:

и смятам да тренирам 1-2 седмици без почивка (бицепс, корем, гърди)

Явно тялото ти се състои само от тези мускулни групи :D :D :D
Явно ми е бедна фантазията на, какво ще заприличаш, защото опитах да си го представя, но не можах.
Отговора на въпроса ти е - Прави, каквото искаш, така или иначе нищо няма да стане.

28.04.12
18:17

Иди на ПЛАЖА и бързо ще си представиш.

едит: за да не бъда излишно заядлив, шейкът не става. Ориентирай се към шейк с яйца.

Мнението беше редактирано от Voyager на 28.04.12 18:20.

28.04.12
21:10

казано от head_hunter на 28.04.12, 17:21:

Явно ми е бедна фантазията на, какво ще заприличаш, защото опитах да си го представя, но не можах.
Отговора на въпроса ти е - Прави, каквото искаш, така или иначе нищо няма да стане.

Ех тея хейтърчета яко сад бацка :)
Да бъдем честни без химия си чиста нула, както ти така и останалата половина от този форум.
Бодибилдър xayxay

Мнението беше редактирано от Linux Corp . на 28.04.12 21:12.

HE

28.04.12
21:31

казано от Linux Corp Pavlow на 28.04.12, 21:10:

казано от head_hunter на 28.04.12, 17:21:

Ех тея хейтърчета яко сад бацка :)
Да бъдем честни без химия си чиста нула, както ти така и останалата половина от този форум.
Бодибилдър xayxay

Благодаря за комплимента слънчице /ах, как бих ти объркал ходенето по голяма нужда за месеци наред заради тези думички/ :*
Това, че ти тази година, ще си същия свлеч, както предната и по-предната не означава, че сме хейтъри! Помисли по въпроса дали ти не си мързелив готованец. Няма защо да ми е мъчно за поредната торба по улиците ;) Чак се пробва и да обижда при положение, че едва ли има кой да се върже на някакъв сопол, който и задника си ще оближе, но да не мре от срам, като се съблече. Да не говорим, че всичките пикльовци сте голяма сила пред клавиатурата, но в реалния живот погледа е много ниско долу и, като ви говори човек скимтите тихичко. Чао сопол, ще се видим на плажа ;)

п.п. Дали ми става - просто попитай майка си или гаджето си въпреки, че май си падаш по мъже :*

Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.04.12 22:33.

28.04.12
22:00

казано от head_hunter на 28.04.12, 21:31:

Благодаря за комплимента слънчице /ах, как бих ти объркал ходенето по голяма нужда за месеци наред заради тези думички/ :*
Това, че ти тази година, ще си същия свлеч, както предната и по-предната не означава, че сме хейтъри! Помисли по въпроса дали ти не си мързелив готованец. Няма защо да ми е мъчно за поредната торба по улиците ;) Чак се пробва и да обижда при положение, че едва ли има кой да се върже на някакъв сопол, който и задника си ще оближе, но да не мре от срам, като се съблече. Да не говорим, че всичките пикльовци сте голяма сила пред клавиатурата, но в реалния живот погледа е много ниско долу и, като ви говори човек скимтите тихичко. Чао сопол, ще се видим на плажа ;)

Хаухаухаухауху “здравеняк”.
Голяма сила се изкара нещо?
Без химия си умрял келеш, но спокойно химията ще подейства след няколко години :)
Нали знаеш, че 50/50 е шанс-а да ти стане .. :)
А и като гледам нямаш нищо повече от мене. ;)
ХИМИЧЕ жалко
Има малко хейтърчета дето трупат мнения чрез спам и ти си едно от тях :)
Е успех за напред “здравеняк”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1