24.04.12
15:26
Здравейте,
решила съм да започна да приемам някакъв фатбърнер, но понеже до момента никога не съм приемала каквито и да било добавки с изключение на Л-карнитин. Изчетох доста материали, но все пак да чуеш още няколко мнения никога не е излишно, нали : ) За сега съм се спряла на Nutrex lipo 6 black hers и/или USP LABS OxyELITE Pro. Кое е по-доброто? Кое бихте ми препоръчали Вие? Много ще съм Ви благодарна, ако ми помогнете поне мъничко .. защото признавам си, точно по тази тема не съм много навътре в нещата : )
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 24.04.12 15:27.
Според мен един бърнър не е задължително да е с дамски профил.
Нутрекс не сами сред любимите марки, а като за 1ви препоръчвам Syntrax Fyre, MAN Scorch или Adrenalean
28.04.12
10:54
Аз съм изключително недоволен от Окси-то. Нищо не усетих, а резултата беше минимален. Не го препоръчвам
казано от Недялко Кънев на 28.04.12, 10:54:
Аз съм изключително недоволен от Окси-то. Нищо не усетих, а резултата беше минимален. Не го препоръчвам
Имало едно време когато оксито работило...... :D Изпуснал си момента приятелю, от оригиналната формула извадиха нещо и не съм сигурен дали изобщо се разбра какво е съдържало в началото.
В крайна сметка се спрях на това, което ми препоръча emzo - Syntrax Fyre. Никакви странични ефекти не съм усетила. Само първия ден, когато го започнах като че ли някак си не ми достигаше въздуха, като се натоварех малко повечко. Но това беше само тогава, вече четвърти ден го пия всичко си е ОК и за сега съм доволна. Благодаря за съветите. Emzo и на теб най-вече ;)