Разлика в прасците

28.04.12
14:22

Здравейте ! До сега попринцип се развивах доволно и не бях забелязвал големи разлики в симетрията.Но ето че времето се постопли и идва време на късите гащи. Неотдавна забелязах че десният ми прасец е доста по-оформен от левия . Реших да видя как стоят работите със сантиметрите и там имаше разлика.Попринцип при ходене прасците се стягат, а това ме притеснява - единя да е по-развит от другия,което лесно се забелязва с просто око.Тренирам прасец 1-2 пъти седмично (напоследък предимно 2 ).Упражненията които му правя ги въртя : калф от седеж , на лег пресата или повдигане на пръсти с допълнителна тежест като първо правя с единя крак , после с другия (напоследък на него наблягам)
Храненето и възстановяването са на ниво ! Някакви идеи за решаване с проблема ?

28.04.12
14:43

Тренирай по-слабия по-често от другия и с повече повторения.

Повдигане на пръсти на един крак с дъмбел мисля,че е добър вариант.

28.04.12
15:14

казано от Bojidar Yagodin на 28.04.12, 14:58:

Повдигане на пръсти на един крак с дъмбел мисля,че е добър вариант.

Точно на това казах че наблягам.

Друг проблем с прасеца ми е че може би го претренирвам, въпреки че правя по 4 серии най-накрая понеже правя и доста спринтове. Мускулни трески имам средно веднъж на 2-3 седмици на него , но са доста продължителни.

Прасец малко трудно ще претренираш (лично мнение).

28.04.12
19:44

Да ти кажа, мускул не се претренира много лесно, особено прасеца.

29.04.12
00:15

а освен повдигането с тежест първо с единя след това с другия .. скачането на въже само с ляв крак(слабия) дали би спомогнало за решаването на проблема .. защото там също много се помпят прасците

29.04.12
02:04

Аз проблем не виждам. Пълната симетрия е невъзможна, а и едва ли някой ще ти мери прасците.
Чудя се понякога, защо си измисляте проблеми, и се вглеждате в такива незначителни детайли, вместо да си използвате времето за по-продуктивни неща.

29.04.12
10:58

казано от Петко К на 29.04.12, 02:04:

Аз проблем не виждам. Пълната симетрия е невъзможна, а и едва ли някой ще ти мери прасците.
Чудя се понякога, защо си измисляте проблеми, и се вглеждате в такива незначителни детайли, вместо да си използвате времето за по-продуктивни неща.

защото не е приятно като вървиш единя ти прасец да е нацепен и да изпъква , а другия не !

Давам ти един пример (важащ за всички, които си мислят, че са адски несиметрични). Ако проблемът ти не е очеизваден като на момчето от клипа, просто продължавай напред и не му мисли.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Y1IoKYSPiJ8#t=26s

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 29.04.12 11:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1