Как да си излекувам мазолите?

28.04.12
19:16

Здравейте от доста време тренирам и вече имам мазоли ,които много ме болят като докосна нещо пробвал съм да слагам ракавици но с тях не ми е удобно.И искам да ви попитам как най-бързо и най-добре ще ми се излекуват мазолите.

28.04.12
19:46

Ами даже и да ги намажеш с нещо и да ти минат, пак ще ти излязат. Ръкавици!!!

има един крем с невен по аптеките - немски в жълта кутийка и е към 3 лева. Мажи ги 2-3 пъти дневно, щом толкова ти пречат.

28.04.12
21:27

Използвай ръкавици !!

Аз се мажа с мехлем от свинска мас и лен - бабини рецепти и съм много доволен :wink: !

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 29.04.12 00:10.

29.04.12
10:13

Аз пък не се мажа с никакви глупости , а просто тренирам с хубави ръкавици.

11.05.12
20:54

Да, вземи си хубави ръкавици, за да си нямаш проблеми, спри за малко да ти починат, и може да пробваш МСМ крем с алое, той и обезболява за 12-36 часа. като се оправиш - продължи с хубавите ръкавици и профилактично мажи 1-2 пъти седмично с крема.

Врати
http://www.detektiv-fox.com/blog/2012/детективска-агенция-фокс/
Когато ти трябва детективска агенция виж тук
Пожелания за имен ден

Мнението беше редактирано от Ron PB на 14.07.12 09:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1