28.04.12
22:10
Здравейте , за първи път пиша във форума . Искам да ви попитам и да ми дадете съвет каква добавка да си взема да пия и на коя марка е хубава . На 17 години съм , тренирам лека атлетика от 3 години- гюлетласкач съм , сила имам но защо не и още та въпросът ми към вас е какво да пия с цел експлозивно повишаване на силата и напомпване на мускулите , все пак идва лято ! :)
28.04.12
22:13
Креатин монохидрат, Азотни буустери или Аргинин
28.04.12
22:19
Да но относно монохидрата съм чел и са ми казвали че се изпикава след като спреш да го пиеш до 2 седмици . Чувал съм за креатиновите матрици че са хубави но незнам и при тях ли е така .
28.04.12
22:26
Какво ще кажете за този продукт : Weider Arginine X-Plode
28.04.12
22:58
казано от Кристиян Първанов на 28.04.12, 22:10:
... какво да пия с цел експлозивно повишаване на силата и напомпване на мускулите , все пак идва лято ! :)
Силата се повишава с креатин. Това, че идва лято не знам какво общо има с напомпването. То трае 10 минути така или иначе??
казано от Кристиян Първанов на 28.04.12, 22:19:
Да но относно монохидрата съм чел и са ми казвали че се изпикава след като спреш да го пиеш до 2 седмици . Чувал съм за креатиновите матрици че са хубави но незнам и при тях ли е така .
Много грешни работи си чувал. Ако се задържи вода - да, тя изчезва със спирането. Но нали искаш сила - силата ще се качи.
28.04.12
23:00
Ради мерси много , а относно креатина какъв би препоръчал ?
28.04.12
23:04
Зависи от парите с които разполагаш.Ако не са проблем най-добре матрицата на Контролед Лабс вземи ще останеш доволен.
@Ради всеки гледа да се напомпа за лятото и да излиза с изрязаните потничета.Не си ли забелязал че и фитнес залите се пълнат повече преди лятото и като мине се поизпразват.
28.04.12
23:19
казано от Кристиян Първанов на 28.04.12, 23:00:
Ради мерси много , а относно креатина какъв би препоръчал ?
Щом до сега не си пил, то със сигурност започни с креатин монохидрат. Гледай да е микронизиран (фин прах) и ако не те бъркат парите, не че разликата е голяма, вземи си Creapure. Това е името на суровината. Ползват я фирми като Optimum, Olimp, Ultimate, Universal и т.н. Пиеш по 5 гр. всеки ден докато свършиш опаковката. Ако много бързаш за резултата, може да направиш “зареждане” - първите 5 дена пиеш по 10-20гр. Пиеш с каквото поискаш и когато поискаш. За предпочитане да не е преди тренировка. Всяко друго време е подходящо.
казано от MARTO_CSKA на 28.04.12, 23:04:
@Ради всеки гледа да се напомпа за лятото и да излиза с изрязаните потничета.Не си ли забелязал че и фитнес залите се пълнат повече преди лятото и като мине се поизпразват.
Целях по-скоро сарказъм, но не ми се получи много. :D Но и буквално да се приеме - пак съм прав. За да си “по-як” трябва да имаш повече мускулна маса, а това, че се напомпваш в залата .. никаква полза върху външния ти вид когато си навън.
28.04.12
23:19
Мерси марто , за този продукт ли става на въпрос : http://shop.bb-team.org/controlled-labs-green-magnitude
28.04.12
23:27
Да за този но имам забележка по приема който каза ради.В тренировъчен се пие 5гр преди и 5 след тренировка а в нетренировъчен само веднъж 5.За зареждаща фаза може да става на въпрос само при монохидрат да не тръгнеш да правиш с матрица или някакъв друг вид.
28.04.12
23:27
Мисля че се спрях на този : Микронизиран креатин монохидрат http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-100-pure-creatine
28.04.12
23:33
казано от MARTO_CSKA на 28.04.12, 23:27:
Да за този но имам забележка по приема който каза ради.В тренировъчен се пие 5гр преди и 5 след тренировка а в нетренировъчен само веднъж 5.За зареждаща фаза може да става на въпрос само при монохидрат да не тръгнеш да правиш с матрица или някакъв друг вид.
Аз през цялото време говорех за монохидрат, а не за матрица. Така, че горното, което съм написал е напълно вярно.
казано от Кристиян Първанов на 28.04.12, 23:27:
Мисля че се спрях на този : Микронизиран креатин монохидрат http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-100-pure-creatine
Добър избор :)
29.04.12
11:22
Авторът май иска да каже чрез напомпване като правене на мускули(ММ), защото ако искаш просто напомпване то минава за 10-15 мин.
29.04.12
13:45
@Ради съгласен съм че е напълно вярно.Аз казвам на него да не се обърка и да прави зареждаща с матрица примерно.