Optimum Nutrition Stress-b complex + Vitamin C / 120 Caps. - мнения

27.04.12
23:11

Пия всеки ден Витамин Ц по 2 гр. с яденетата ми. Досега ползвах ЦеТеБе с бавно усвояване, но излизат много скъпо (30 хапчета по 500 мг. са близо 10 лв). Разтърсих се за алтернатива и единственото на което попаднах е този продукт:

http://shop.bb-team.org/optimum-nutrition-stress-b-complex

120 хапчета, по 1 гр. Витамин Ц всяко - за 24 лв. Някой има ли впечатления, мнение относно този източник на Витамин Ц? Или да препоръчате други алтернативи като продукт?

Не е лошо да си малко по-внимателен, когато четеш състава на хранителна добавка. От една страна съдържанието е посочено за една доза от този продукт, а тя е 2 капсули. Съответно в една капсула има 500 mg витамин С, а не 1 g, както си мислиш. От друга страна направи ли ти впечатление, че този продукт съдържа и други съставки? Или ти си гледаш витамин С и останалото е без значение? Не е разумно да подценяваш количествата витамини от групата В в този продукт. Ако наистина ти трябва само витамин С на капсули по 1 g, то ето го твоя продукт - Now Foods Vitamin C-1000.

28.04.12
09:10

Цената на килограм витамин С, е от порядъка на 20-30лв, цената на електронна везна с точност 0.01г. е от порядъка на 10-15 лв., при прием на 2 гр. дневно и при цена от 45лв в най-лошия случай, ще имаш витамин С за 500 дни, което прави близо година и половина, от там насетне сам си прави сметката.

29.04.12
12:57

Кольо, мерси че ми обърна внимание - обикновенно чета внимателно, но този път съм пропуснал че е за доза. Видях естествено, че има и други витамини. Какво можеш да ми кажеш за тях (група Б) от въпросната опаковка и как биха навредили ако ги пиеш в по-големи дози, ако това си имал предвид. Малко образоване в тази насока няма да е излишно.
Иначе продукта на Now, който си дал е точно такъв какъвто ми трябва и излиза много по на сметка от ЦеТеБе. ;)

Valdis, къде се продава Витамин Ц на килограм? Електронна везна имам, но за такива схеми не бях чувал преди. Би ли дал малко повече подробности? Когато взимаш такива количества по този начин как стои въпроса със съхранението на продукта?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1