Въпрос за гърди и корем!

Така , искам да знаете ,че пускам тема защото не съм сигурен какво да тренирам за гърди и корем.Чел съм много теми и знам по принцип какви упражнения се правят , но искам да питам дали ще има ефект при моите килограми и т.н.

Тежа 76 килограма , висок съм 180 см. на 16 години съм.
Прекъснах тренировките скоро , тренирах борба.В момента съм наблегнал на гърдите и корема.Искам да ги стегна , за лятото , сещате се ,д Не правя много упражнения за ръце , тъй като ръката ми е 36 ... просто искам да отслабна , за да се уформя малко , сила имам , за това искам да наблегна повече на корем и гърди.

Та , правя по 10 серийки на успоредката , всяка серия по 11 кофи , тези серии ми отнемат горе долу 25 минути.Бягам на стадиона , около 5 обиколки на ден.Диети не съм почвал , тоест не спазвам хранителен режим.Просто спрях сладкото,хляба,газираното,алкохола и т.н.
Това е то ... та искам да попитам , дали с това темпо до лятото ще стегна корема и гърдите.И ако имате някакви съвети , казвайте .

Темата беше редактирана от Васил Атанасов на 29.04.12 00:19.

Ако наистина си спрял хляба сладкото газираното и алкохола и си тренираш , ти гарантирам че ще свалиш . От личен опит мога да ти кажа Януари бях 110 кг спрях хляба и алкохола и НАМАЛИХ сладкото и газираното и сега съм 93 :) . Преди 1 седмица си взех Л-карнитин да пробвам да сваля още но ще видим дали ще има резултат :) Забравих да спомена , че и тренирам , не съм просто на диета :) Редовните тренировки са много важни

29.04.12
01:53

Едни гърди и корем не правят тяло.

казано от Петко К на 29.04.12, 01:53:

Чакай ся, тука говорим за съвсем различна дисциплина - ЛЕТЕН бодибилдинг.Тук няма целогодишни тренировки и строги режими, тук има април-юни месец трениране, без режим, на сляпо.

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 29.04.12 10:09.

казано от Петко К на 29.04.12, 01:53:

Ма чакай малко , да съм казал че праят тяло? Просто се опитвам да стегна гърдите и корема , повече от другите мускулни групи.И като цяло да сваля някой друг килограм.Искам малко релеф за лятото , имам 3 месеца за това , и за това питам вас дали може да стане.А след лятото си продължавам тренировките по борба.

Всичко може да стане,но е безсмислено да наблягаш само на гърдите и на корема по редица причини,които не смятам,че е нужно да ти ги обесняваме..Най-просто казано,когато правиш гърди не използваш само гръдните си мускули,а и доста странични мускули,които ти помагат,за да стабилизираш тежестта и да я избуташ.Започвай яки тренировки на цялото тяло и всичко ще се получи,недей да се изолораш само в правенето на гърди и корем.
Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1