Какви чайове при нвд

29.04.12
15:15

Какви чайове(ОСВЕН билковия) мога да пия? Пия постоянно билков, но вече взе да ми омръзва...

Студения чай гледам има около 8-9 въглехидрата за 100 мл., кето не е чак толкова голямо? Мога ли да го пия понякога(най-вече, когато ходя на кафе)

И най-вече, какво мислите за плодовия чай - за този на снимката? Мога ли да го пия ? Никъде не пише състава калории, въглени и т.н. А е страхотен :)

Темата беше редактирана от nbstw на 29.04.12 15:17.

29.04.12
15:26

Колко точно въглехидрати очакваш да има в чаша оцветена вода, при положение че не си добавял захар или мед ми е любопитно?

ооо не се притеснявай пий си всякакви чайове ... като ми омръзнат сменям на старчета . и аз съм на НВД ся

Приятел стига си издребнявал и пускал такива теми.Все 1 да питам к’ва вода да пия - от чешма или минерална..Не си машина а и състезанието в Пловдив мина.

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 29.04.12 16:40.

30.04.12
22:58

казано от Виктор Стойчев на 29.04.12, 16:39:

Приятел стига си издребнявал и пускал такива теми.Все 1 да питам к’ва вода да пия - от чешма или минерална..Не си машина а и състезанието в Пловдив мина.

:D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1