28.04.12
22:52
Има ли и каква е разликата между тези два продукта? Лятото ще си взимам, но се чудя кой от двата да бъде.
Доста добри отзиви прочетох за Fyre, но не разбрах кой продукт е по-добър.
http://shop.bb-team.org/syntrax-fyre-international
http://shop.bb-team.org/syntrax-fyre-original
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.04.12 19:22.
29.04.12
00:34
Едното е с Yohimbinе, а другото без
International е без
Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 29.04.12 00:35.
29.04.12
08:01
Реиш, че е твърде дълго заглавието, затова написах просто “Разлика?”. Извинявам се ако съм нарушил някое правило.
На темата. Кой да избера? Това ще е първият ми фет бърнър.
29.04.12
09:03
На етикет, по добър е оригиналния. Започни от 1/2 от посочената доза на етикета и всичко ще е ОК.
29.04.12
09:16
Значи Fyre Original ще бъде. Някой който го е пробвал би ли споделил резултатите? Трябва ли да съм на специален хранителен режим за да действа продукта на макс?
29.04.12
09:22
В колко теми трябва да ти се каже, че на 15 г. не ти е нужен фетбърнър?
Като си решил да взимаш нещо, то поне не ни прави съпричастни към глупостите, които си решил да вършиш, а си троши очевидно дървената глава сам! Мислиш, че няма и два месеца, ще ти се каже нещо по-различно?
п.п. Ей да му се невиди и топлото време, суета и комплекси. Баси, ако влагахте същата енергия в тренировки с, която осирате форума, то нямаше да ви е такова положението на всичките.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.04.12 09:24.
29.04.12
09:45
Предишният път когато писах се отказах да взимам бърнъра. Направих една диета с тренировки и за 3 седмици свалих 7 килограма, но работата е там, че искам нещо което да помогне свалянето на мазнини. Няма да имам цяло лято ами може би месец, най-много два за тренировки през който трябва да съм свалил всичките ненужни килограми, защото се получава така, че няма смисъл да ходя в залата и да си хвърлям парите по тренировки. Минаха 9 месеца от както тренирам и голяма промяна във външният ми вид няма. Увеличих двойно дори тройно тежестите, но какъв е смисълът ако нямам тялото което искам. Да, разбирам защо се ядосваш и разбирам, че и с хранителен режим и тренировки става, но както казах ще имам малко време това лято през което трябва да съм свалил, защото дойде ли зимата ще пропилея още една зима в качване на мускулна маса, без видим резултат. В края на крайщата пак ще се наложи да свалям и заедно с тези подкожни мазнини ще отидът и мускулите който съм направил.
Мнението беше редактирано от TheIntersect на 29.04.12 09:47.
Хънтъре остави го да си блъска главата още толкова време.
До автора, какво те кара да си мислиш че щом всичкото време което си тренирал и не си доволен, сега с тоя “фаер” за 2 месеца ще успееш да постигнеш целите си? Ако гледаш “хубавите” момчета в залата да не мислиш че за два месеца са постигнали телата си? Умножи времето което си си наумил по 10 и може и да успееш.
Хубавите неща стават бавно, но това само с времето може да го разберете.
29.04.12
19:22
Темата е коментирана многократно, а и вече съдържа точния отговор.