Програмата ми за покачване на ММ - мнения, критики и препоръки

29.04.12
16:47

Здравейте, на 20 г. съм, ръст - 178 см, и тежа 68 кг. Имам около 2 години стаж в залата, но с дълги прекъсвания от по 4,5 месеца заради контузии и може би затова стажът ми не е реален. От близо 1 месец поднових тренировки и избрах кръгова програма -> http://www.bb-team.org/workout/1291_kachvayte-masa-vednaga-sled-4-tata-sedmitsa , но мисля в идващата седмица да я сменя с тази -> http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem . Както казах, имам известен опит и точно това е причината да премина към програма за по-напреднали, тъй  като през изминалия месец исках мускулите ми да се адаптират към натоварване с кръгова програма. Работещ съм и когато шефа ти е над главата се чувстваш леко затруднен в правилното хранене и все пак съставих този хранителен режим:

07:00 - Хранене 1 (200 гр. овес + прясно мляко + 2 цели яйца)
09:00 -  Хранене 2 (50 гр. фъстъци, орехи, бадем, кашу)
12:30 - Хранене 3 (150гр. пил. пържола + 200 гр. ориз или 150гр. свинска пържола + 200 гр. картофи или скумрия + 200 гр. картофи и т.н.)
15:30 - Хранене 4 ( Тук не мога да измисля какво да сложа, ще ви помоля за съвет, нещо от сорта на ядки или т.н. предвид, че съм на работа мога да отскоча само до магазин или да взема нещо от нас...)
18:30 - Хранене 5 (Пиле с ориз, пиле с картофи, риба + шопска салата със зехтин)
19:30 - Тренировка——————————————————————————————————————————————
21:30 Хранене 6 (200 гр. извара)

За да качвам кила, пресметнах, че са ми нужни около 2900-3000 ккал дневно. Също  искам да попитам прясното мляко при първо хранене какво трябва да е: високомаслено или 0,1 масленост като процент, защото до сега винаги съм купувал 3% понеже съм смятал, че другото не прилича на мляко. Благодаря предварително.

29.04.12
18:41

казано от EroticMan на 29.04.12, 16:47:

15:30 - Хранене 4 Тук не мога да измисля какво да сложа...

ето ти няколко идеи:
кисело мляко с малко сурови ядки
кисело мляко с ленено семе и няколко лъжици овесени ядки
два сандвича - 4 филии хляб, малко месо и някакъв зеленчук
извара с малко сурови ядки
4 яйца
доза протеин с 50гр ядки

21:30 Хранене 6 (200 гр. извара)

слабичко ти е следтренировъчното хранене според мен...
Късният час не трябва да те притеснява. Организмът си иска своето, особено след тренировката.

Също  искам да попитам прясното мляко при първо хранене какво трябва да е: високомаслено или 0,1 масленост като процент...

Няма много значение според мен. Щом ти е по-вкусно по-големият процент тогава давай смело с него.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1