Помощ при избора на аминокиселини и глутамин.

26.04.12
19:24

Здравейте, целта е ясна - сила и издръжливост. Не съм взимал никакви добавки до сега. Ходя на фитнес от около 6 месеца. Сега съм на 4дневен сплит. Спрях се на Alcar powder на Primaforce (анимал кътс и мен скорч ми идват нагоре като цена) за малко изчистване, но ми трябва и нещо за сила, възстановяване, издръжливост. Препоръчаха ми да си взема аминокиселини и глутамин. Моля за съвет към кой продукт да се насоча, защото марки и разновидности има хиляда. 175 см висок съм, 76 кг. ако има значение при избора. За сега съм се спрял на AMIX Amino HYDRO-32 и AMIX L-Glutamine Powder. Благодаря предварително!

Тук е мястото и аз да питам - глутамина като аминокиселина не би ли следвало да е една и съща независимо от марката?!

27.04.12
00:40

Моя съвет е докато изчистваш да пиеш БЦАА.Това ще те предпази да не гориш мускул.За сила и издръжливост креатин етил естер е моето предложение, още повече че искаш да чистиш.Досега не съм пил нищо на амикс и немога да ти кажа за тези добавки които си избрал.За Л-Глутамин мога да ти предложа на Примафорс Глутаформ 1кг е доста изгодно като цена и качеството му е добро.

27.04.12
10:13

Ами честно да ти кажа, чистенето не ми е приоритет. Даже може би ще го пропусна за сега (не че нямам нужда де :) ) Приоритет ми е сила и издръжливост, защото бързо се измарям и на 3-4 упражнение вече съм умалял и не мога да ги правя на максимум. А и все пак искам да подпомогна и по-бърз разтеж и развитие на мускулатурата.

29.04.12
23:35

казано от pavlovp на 27.04.12, 10:13:

Ами честно да ти кажа, чистенето не ми е приоритет. Даже може би ще го пропусна за сега (не че нямам нужда де :) ) Приоритет ми е сила и издръжливост, защото бързо се измарям и на 3-4 упражнение вече съм умалял и не мога да ги правя на максимум. А и все пак искам да подпомогна и по-бърз разтеж и развитие на мускулатурата.

http://shop.bb-team.org/musclepharm-assault

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1