моля за съвет за прием на хранителни добавки

30.04.12
11:45

здравейте ... днес ми изпратиха  креатин Biotech 100% creatine ,,,  протеин biotech usa nitro-pure-whey-gold ... и някакво шишенце на което пише Трибеформ .... ?? може ли да ме посъветвате как да ги приемам ... значи аз тренирам от 3 месеца  ... преди пиех креатин с глутамин и аминокиселини ... 30 мин преди тренирова и веднага след ... та сега се чудя как да ги приемам тези ... благодаряя !!

за мен : 180 см. , 85 кг. с коремче :)))

Темата беше редактирана от jorooo на 30.04.12 11:54.

30.04.12
12:04

От 3 месеца и дай добавките..Хубаво,а храната как е,ами тренировките?

30.04.12
12:06

ами да ти кажа не се жаля като се храня ,, а тренирвките 3 пъти в седмицата понеделник , сряда и петък ...

Ами да си слушал за цел ? Редукция на мазнини,покачване на мускулна маса ? :)) Ти хубаво не се жалиш,ама дали тва е правилно. :)

30.04.12
12:51

амии искам да кача още малко мускулна маса и чак тогава да почна да се чистя .... или става хем да качвам хем да чистя>???

и да ти кажа според мен всичко си е до организъм ... колкото и да качвам след малко по упорита тренировка в залата бързо ги топя мазнините ...

Мнението беше редактирано от jorooo на 30.04.12 13:06.

казано от georgi milushev на 30.04.12, 12:51:

амии искам да кача още малко мускулна маса и чак тогава да почна да се чистя .... или става хем да качвам хем да чистя>???

и да ти кажа според мен всичко си е до организъм ... колкото и да качвам след малко по упорита тренировка в залата бързо ги топя мазнините ...

за темата с бисери :Д:Д:Д::Д:Д:Д
Недей говори такива неща, че като ти чета постовете колко си вярваш в това което говориш падам ;Д...
3 месеца и креатинче, след 3 месеца да не отидеш на нещо друго?Я си дай храната, която тъй ти не жалиш .Че ти може по цял ден кифли и ориз да ядеш ама от това дали ефект ще има?

30.04.12
15:16

казано от Виктор Стойчев на 30.04.12, 14:34:

за темата с бисери :Д:Д:Д::Д:Д:Д
Недей говори такива неща, че като ти чета постовете колко си вярваш в това което говориш падам ;Д...
3 месеца и креатинче, след 3 месеца да не отидеш на нещо друго?Я си дай храната, която тъй ти не жалиш .Че ти може по цял ден кифли и ориз да ядеш ама от това дали ефект ще има?

:Д :Д първо  не виждам кое от постовере ми е за бисери ?? второ всеки ден ям различна храна ... като се почне от манджи , супи , ястия на фурна (картофи, ориз), яйца  и към тях ям постоянно сирене,,,, и хляб .. но малко го намалих хляба 2-3-4 фили зависи от яденето ... ???  и в най първият ми пост съм посочил въпросаа как да ги приемам , както предишните или ???

Мнението беше редактирано от jorooo на 30.04.12 15:18.

30.04.12
17:45

Пич с манджи и супи няма да стане много...... Освен ако под манджа нямаш предвид пилешко с ориз и под супа нямаш предвид няква супа по 500 грама пилешко направена с 200-300 гр ориз и я ядеш на един ден...

HE

30.04.12
19:28

казано от georgi milushev на 30.04.12, 11:45:

значи аз тренирам от 3 месеца  ... преди пиех креатин с глутамин и аминокиселини ...

за мен : 180 см. , 85 кг. с коремче :)))

Не той не е почнал от третия месец добавките, а от преди това ;)

.... или става хем да качвам хем да чистя>???

Това е мечтата на всеки новорегистриран или новобранец в залата :D

казано от georgi milushev на 30.04.12, 15:16:

второ всеки ден ям различна храна ... като се почне от манджи , супи , ястия на фурна (картофи, ориз), яйца  и към тях ям постоянно сирене,,,, и хляб .. но малко го намалих хляба 2-3-4 фили зависи от яденето ...

Горното да се чете, като “Каквото мама, баба или, който готви у нас” (giggle) Това не е хранителен режим, а безразборно хранене за нетрениращ човек, който не го е грижа, какво яде или, как изглежда ;)

казано от georgi milushev на 30.04.12, 15:16:

:Д :Д първо  не виждам кое от постовере ми е за бисери ??

Цялата ти тема е за там, но аз просто отделих тук избрани моменти ;)

С това хранене, каквито и добавки да вземеш си е все тая - нищо не правиш. Предполагам, какъв ще е тренировъчния режим - вътре ще има поне четири-пет упражнения за бицепс (tmi)
Ключовите думички за твоя случай са: Хранителен и тренировъчен режим!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.04.12 19:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1