30.04.12
13:47
Здравейте,
Приятно ми е, нов съм във форума, но ще действам направо : Искам да попитам колко % подкожни мазнини трябва да се има за показване на релеф /преди бях пълен, сега от мерките надолу, не се смятам за такъв . / . Тичам ежедневно сутрин рано, докато е хладно .
Вторият ми въпрос е на каква храна да наблягам, тъй като организма ми не е развит за да премина на диета, а се нуждае от всякаква храна възможно е да се ограничавам, но искам да попитам на какво да наблягам . Мисля да е нещо от сорта ;
закуска /след тичане/ - ориз или яйца
голямо междучасие - 10.5ч. - ябълка
след училище - каквото е сготвено /мусака, пиле с ориз и т.н. /
към 5-6 - сигурно пак ябълка
по-късно тренировка на лостовете в парка до нас ! след нея вероятно един банан и следва
вечеря - отново каквото е сготвено
час-два по късно сън за да си отпочина
5-6 литра всеки ден вода !
, но все някога ще ми се прияде шоколад, ще ми се допие кола или ще поискам нещо което не трябва да ям, не мисля да се ограничавам, но на колко време да гледам г / д . да се случва това, защото ако ще е всеки ден няма логика .. да кажем по 2-3 пъти седмично ще е възможно ли да го допусна ?
Ето мой мерки от днес :
————————————————————————————————————————————————————————————————-
Тегло : 60.400 кг
Ръст : 1.70 м
Индекс телесна маса - 20.9 / от 20 до 25 - идеално тегло / идеално тегло за И.Т.М. м/у 20 и 25 е : 57.7 до 72.2 / /
Индекс мазнини : 15.6% / Добър до 16.9% / / отличен 10.2%/
Години : 13
Маса мазнини : 9.4кг
30.04.12
14:25
Ако искаш резултати ще се откажеш от тези неща или ще ги сведеш то минимум(1 път на седмица). Кажи на ваще ако е възможно във всяка манджа да има мръвка.От джобните които ти дават, не ги давай за коли и глупости ами си купувай няква мръвка или от ресторантите за бързо хранене си носи.
Ще се постарая почти да няма боклуци през седмицата . Мръвка да кажем от големите магазини доста солено излиза ... Капризен съм към доста храни, най-вече от месата ям пилешко, но за сметка на това е скъпичко . Ям главно салами / деликатес 2 /, кренвирши и т.н., но тва меса ли са :х ..
Трябва да елиминираш въглехидратите от менюто си, защото те спомагат за задържането на вода в тялото, а ти не искаш това. Относно подкожните мазнини-под 10% за добър релеф. Културистите в състезателен период са с 3-4.. Трябва също да спазваш закона за калорийния баланс, тоест да изгаряш повече калории отколкото си приел. Наблягай на храни богати на белтъчини, защото в противен случай ще сваляш и мускулна маса заедно с мазнините.