Хляб след тренировка

01.05.12
15:09

Здравейте. В период на качване съм, обаче нямам много време за готвене, затова се налага да комбинирам месото след тренировка с хляб. Окей ли е това? Сутрин за закуска също думкам 2-3 сандвича, заедно с протеиновия шейк. Избягвам хлебеца само вечер и то ако има други въглехидрати на масата, ако няма си бодвам 2 филии, все пак нали целта е да се качва маса.
Какво ще кажете по въпроса? Окей ли е това, което правя или да се замисля за алтернатива?

01.05.12
15:22

Хляба,като въглехидрат висок гликемичен иднекс е подходящ източник на въглехидрати в следтренировъчното хранене и закуската,ако обаче се консумира на вечеря вече говорим за качване на мускулна маС .Позрави.

казано от GendoMaFrendo на 01.05.12, 15:22:

Хляба,като въглехидрат висок гликемичен иднекс е подходящ източник на въглехидрати в следтренировъчното хранене и закуската,ако обаче се консумира на вечеря вече говорим за качване на мускулна маС .Позрави.

като цяло калориите изиграват основната роля а не хляба..

01.05.12
15:40

калориите са важни,но според мен по важно е от какво идват

01.05.12
16:06

Разбира се, че има значение от какъв източник са калориите. Какви са тези глупости, които напоследък се пишат във форума ?! “Пилешка пържола или шкембе чорба за вечеря ако са с еднакви калории? ” и др. Наблегни на ориз,овес,картофи,бобови,плодове и изобщо го махай този хляб. След тренировка яж банани,мед,конфитюр,локум,глюкоза на прах още в залата със протеин(спомена че сутрин пиеш), а като се прибереш месо/яйца/риба/ със въглехидрати от гореспоменатите източници.

Мнението беше редактирано от Владимир на 01.05.12 16:06.

01.05.12
16:46

Банан ям след тренировка, а също така и глюкоза с креатин и протеин, смесено на шейк, но както споменах за  ориз,овес,картофи,бобови и прочие нямам време кога да ги готвя... Все пак работя и на курсове ходя и 3 дена от седмицата се прибирам в 10 вечерта.. и честно казано хич не ми се готви по нощите :)

MF

01.05.12
17:26

Защо пък да изключва хляба?! Съвсем нормален източник на въглехидрати.
Хапвай спокойно, само вечер избягвай въглехидратите и компенсирай калориите с мазнини.

02.05.12
00:24

казано от Miss Fight на 01.05.12, 17:26:

Защо пък да изключва хляба?! Съвсем нормален източник на въглехидрати.
Хапвай спокойно, само вечер избягвай въглехидратите и компенсирай калориите с мазнини.

Абсолютно съм съгласен. Мога само да те посъветвам да сменяш хляба често, недей всеки ден да копуваш еднакъв хляб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1