30.04.12
10:41
Здравейте.Аз съм Мишо на 16.180см 80 кг стаж 7-8 месеца.От Пловдив съм Много съм запален чета постоянно :д
Взимам Протеин на Уерехоус БЦаа на диматизе витамини и кре-алкалин :)
Програмата ми е следната:
понеделник:Гърди предно рамо и странично рамо
Вторник:Гръб,трапец и задно рамо
сряда:почивка
Четвъртак:крака
Петък:Ръце
старая се да съм с максимални килограми и да имам 5 секунди почивка тренировката да ми е около 35-40 мин.
упражненята ги правя с нормално темпо като се старая последните 2 повторения да достигна отказ
понякога сменям понеделника и вторника и петъка и четвъртака за да има разнообразие и упражненята сменям само базовите не ги барам :)
на ВВД съм сега лятото незнам на каква диета да съм (предложете ми ;д)
тази сутрин ядох диетични макарони а преди малко ядох 2 банана 1 шоколад и прясно мляко
на обед ме чака телешко и една саладка с 2 филии пълнозърнест хляб след това протеина бцаато и кре-алкалина
и след 30 мин съм в залата след нея 1 шоколад суплементите 2 часа след това 300 грама картофи витамините саладка и конско
2-3 часа след това е вечерята пак телешко с 5 варени яйца и 2 филий
а преди да си легна 150 грама извара и 100 грама прясно мляко :)
Честит дневник :)
П.П - Помоли някой член на екипа да ти премести темата в мъжкия раздел.
Честит дневник. Успех!
Само имам 1 малка забележка. Писал си ,че преди тренировка хапваш и след 30 минути заминаваш на зала. Не мисля ,че правиш добре защото храната която си погълнал иска максимум час и половина 2 докато се смели. А ти буквално се наяждаш и отиваш на зала и всичката ти кръв е в стомаха !
01.05.12
20:27
Честит дневник и успех :)
02.05.12
17:17
Благодаря Приемам забележката ти ще ям 1 час преди тренировка добре ли е ?
Днес не тренирам Заради Кръста ми :(( Много ми се тренира но трябва да почивам Мажа го с Фелоран надявам се да мини след около 3-4 дена сега в петък ще направя ръце и чак другата сряда гръб :)
Днес Сутринта в 7:30 ядох 4 варени яица с пълнозърнести филии кашкавал и малко салам :)
в 10:00 ядох пилешка супа
в 12:30 една голяма салата с 2 пилешки бутчета
в 14:30 ядох 2 банана и 4 варени яйца
а в 16:30 преди малко ядох диетични макарони :)
вече после сигорно ще съм към салатите и пилешкото :)
а са суплементите кре алкалина си го пих сутринта с протеин 30 грама
в 14:30 пих витамините и още 1 път протеин
и БЦААто ще го пия вечерта а за бирените фъстъци искам да питам по 300 грама на седмица нещо ще стане ли ? и за кръста ако някои може да ми препоръча нещо и мнение да каже :) БЛАГОДАРЯ
Мнението беше редактирано от Мишо Илиев на 02.05.12 17:19.
100 грама бирени фъстъци не са кой знае какво няма да се омазниш. Само не ги яж вечер. Иначе за кръста няма какво да ти препоръчам освен да отидеш на лекар и да си почиваш, да не го претоварваш!
02.05.12
17:35
аз смятам да се отказвам от тягата ;(
Значи гледай да не я правиш 1 месец приблизително д/г да ти почине кръста и след това пробвай но с по малко килограми няма нужда да натоварваш! И след това вече постепенно ще увеличаваш.
02.05.12
17:49
добре :) благодаря
03.05.12
20:30
Здравейте.Днес съм на Салати катрофи и риба цял ден ;д сега ще си изям изварата вечерта и е супер :)
http://www.youtube.com/watch?v=y5CRl6W6aJ8 Леко надъхване за утре :)
но ме е малко страх утре имам раце нещо ще се натовари ли кръста ?
05.05.12
18:46
Здравейте нямам този шанс да седя на компютъра всеки ден но на седмицата 3-4 пъти влизам :) та така В петъка правех ръце бях в залата към 14:00 започнах с бицепс 21 направих,с кривата щанга 3х10 обикновенно с дъмбел 3х8 и скотово 3х6
за трицепс почнах с френска 3х10 на скрипеца 3х10 с дъмбел зад врата 3х8 и кофи 3х8 за предмишница направих разгъване и згъване на щанга 3х10 :) преди тренировката ядох сутринта макарони после в 10 - 4 сварени яйца на обед омлет с 2 картофа сварени и 100 грама прясно мляко преди тренировка БЦАА 10 грама 30 грама протеин и кре-алкалин веднага след тренировка изядох 1 шоколад своге млечен
БЦАА и протеин а след 30 мин. 4 картофа сварени 5 сварени яйца 2 пълнозърнести филий и 100 грама прясно мляко с кре алкалина
в 4 ядох пилешко с ориз с 2 филий и в 6 ядох същото преди лягане БЦАА и извара 100 грама това е а днес го карам на картофи ориз пиле банани яйца и суплементите сутринта взех 30 грама протеин следобеда пак 30 грама кре алкалина на обед аминото преди лягане :)