Тренировки по Олимпийско вдигане на тежести - коментари

Местя тук коментарите по темата.

Тролското в мен се сдържаше дълго време, ама реших да питам и аз няколко неща :

1. Кой изтри мнението на Медбой? При все, че ‘ич не ме кефи, мнението му беше баш на място. Ама толкоз БАШ, че няма накъде повече.
2. Кой трие и ЗАЩО? (както каза хеда - без простащините по-рано, те бяха ясни, че ще си заминат). Айде някой да се тупне в тая тема и да каже “Аз трия поради това и това и това”. Щото така с извинение, ама за мен си седи някакъв анонимен мишок зад компа(мишок разбирайте компютърен мишок) и си клика!
3. Долното изказване - значи всички останали, които не сме се “докоснали” до този треньор(който добре че знаем кой е, ама какво ли би било ако влезе някой потребител Х, който чете веднъж на 5 месеца?) нямаме право да постваме прогреса си дори да тренираме с олимпийски движения(сещам се поне за 2ма, които го правят и не ходят при Тоди).

казано от Puppy на 01.05.12, 13:52:

Решихме да отворим отделна тема, където всеки един от нас, докоснал се до професионализма на този треньор, може да записва тренировките си.

4. Колко пари ако не е тайна, струва тренировката при Тоди?
5. И не на последно място - да бе, хейтихме Юли(даже и аз :D) - колко страници беше темата, май нямаше изтрити мнения? Тук кво стана? (аз пак да изхейтя)

След отговор на въпросите(според отговорите) - може да имам 1-2 допълнителни питания.

Благодаря за вниманието и с най-добри чувства, пък макар и тролски.

Редакция :

6ти въпрос - кой изтри мнението на хеда(понеже горе го визирам и го ПРОЧЕТОХ).

7мо - констатация - не ме карайте да си копирам това безкрайно много пъти от ноутпада, щото съм безобиден трол до момента, до който някой не реши да ми играе ча-ча по нервите с тъпизми и МИШКУВАНЕ.

ПОЗДРАВИ!

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 01.05.12 23:25.

01.05.12
23:36

Към всички модератори и създатели на www.bb-team.org
Според мен има един ОСНОВЕН проблем в сайта, така че този ми коментар е насочен към модераторите и създателите на бб-тийм.
Според мен , личното ми мнение от моите наблюдения въпреки, че не съм толкова активен участник с коментари наблюдавам следното:
Прекалено много време и пространство се хаби в “спам-ове” .Под спам разбирам : теми от които няма никаква нужда, мнения, които са безмислени и точно отговарящи на определението СПАМ , излишни питания и други подобни за програми, режими и т.н. И в цялото това нещо се губи адски много време, количество информация, която трябва да “прелистиш” и да прочетеш преди да намериш нещо полезно.

Да обобщя: Искам да кажа, че с всичките тези напълно и никому ненужни неща се губи много ама страшно много от ефективността на сайта.

Вместо да се пише по теми и да се споделя опит по теми , които са полезни и биха имали смисъл се губи време в нещо напълно излишно, от което няма никаква полза!

П.С. към авторката на темата: Просто сметнах че тук ще е удачно да напиша това свое мнение, което не е пряко свързано с твоята тема, а с общото ми наблюдение във форума.Също така евала на Тодорка сигурен съм, че е голям професионалист и има доста какво да се научи от нея, а това вече къде е мястото на темата аз не знам и не мога да кажа, затова ще се въздържа от коментар.

П.С.2 Надявам се поне някой модератор или някой от създателите на www.bb-team.org да види това и да обърне малко внимание изцяло върху ефективността на форума като отделна единица , не вземам предвид статийте, който са много полезни , а само темите и коментарите във форума!

За модерирането - в конкретния случай бях аз (и за сродните ти въпроси е този отговорът). Не се имам за мишка, но ако това е мнението ти, ще го уважа.

Прекрасно знам докъде водят едно или поредица от мнения като модерираните - затова и ги махнах от тази тема. Авторите им, като се видят, ще им ги принтираме, да си продължат, но не и тук.

Моля, ако темата не ви харесва, не я следете, но не пречете на интересуващите се да го правят. Във форума има предостатъчно насоки на интереси за всеки.

Gerrard, по линия на твоето мнение и аз съм споделил неотдавна подобно.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 01.05.12 23:38.

01.05.12
23:38

Значи мненията за юли и лгупостите там може да не се трият, а тук може да се трият ? Сподели ми логиката на модераторското мислене.

Коментар по линия на Юли няма да има от мен. За екипа това е приключена тема, от която сме си взели поуки.

Повече по тази тема конкретно и няма какво да добавя - не мисля, че самата тя е проблемната в случая.

HE

02.05.12
00:18

казано от Димитър Михайлов на 01.05.12, 23:46:

Коментар по линия на Юли няма да има от мен. За екипа това е приключена тема, от която сме си взели поуки.

Повече по тази тема конкретно и няма какво да добавя - не мисля, че самата тя е проблемната в случая.

Митко, грешката беше моя, че сигнализирах за темата - не трябваше, а трябваше да оставя нещата така за да видят, как беше пусната в първоначалния си вид без последвалите 4-5 редактирания! Втората ми грешка беше, че излязох и открито казах, кой е сигнализирал и защо. Предвид вида на темата и не отдавнашния случай с Юли е съвсем в реда на нещата, но от там ескалира и напрежението. Доста хора си позволиха неща, които са им преко силите с някои се разбрахме, кое и как, а другите не държа да познавам /предвид семейно положение и заигравки - те ще се сетят, какво имам в предвид и да помислят следващия път дали е не е нужно първо да погледнат себе си и да мислят с главата си, а не с определени телесни части/.
Понеже случая е аналогичен със този на Юли, то в тази връзка може въпроса да е приключен, но винаги виси едно “защо”. Редно е, като има подобен случай, то да се даде някакво разяснение, което да отговори на това “защо”. Аз лично се чувствам отговорен по въпроса, защото взех участие и в дискусията за Юли, като там не съм изказал по-различни доводи и по същия повод повдигнах въпроса, понеже така бе прието в онази тема - да се сигнализира.
Не искам да създавам раздори във форума и съм те разбрал правилно нищо, че не ти отговорих - просто при сегашния ми пост съм взел в предвид това, което сме обсъждали не еднократно.

Херцог Трън, не мисля, че някой от модераторите в този форум може да бъде обвинен в мишкуване. Знаеш кои са тези хора (или поне повечето) и малко ми се струва, че използваш излишно силни думички.

Истината е, че много хора не са в течение на взаимодействието BB-Team - Power Gym и съответно от там тръгнаха част от емоциите. От друга страна може би леко по инерция се тръгва на контра към всичко ново. От трета страна понякога е хубаво да се изразяваме така, че да не става пожар. Имам и особено мнение за някои събития, но не е важно.

HE

02.05.12
14:19

Хрумна ми една идея, която според мен, ще спомогне да се разчисти форума от подобни теми тип “тая зала е най-добрата”, “добавките ми са супер” и т.н. търговски спам. Тези, които са заинтересовани от рекламирането на продукта си, залата си, имат договорки с изданието ще си знаят за къде им е темата, а останалите няма да са неприятно изненадани, че в темата не се споменават пари, а на място трябва да се плаща. Хората няма да се подлъгват по измислици и там могат спокойно да си мерят ............ залите, продуктите ли, каквото и да било. Като гледам, как върви в последно време, защо не и раздел “Запознанства” - има хляб в него :D :D :D

Кольо, аз знам кои са тези хора, но когато няколко пъти ми изчезват мнения (не в тази тема конкретно), без грам обяснение(само 1 път съм получил ЛС за такова изчезнало) и когато мнението ми не нарушава директно и грубо някое правило - да, искам да знам КОЙ и ЗАЩО. Примерно излизаш ти и казваш “Аз ти го изтрих, щото не ме кефи иронията ти” (само пример давам) - или просто редакция на мнението ми или ЛС дори. Толкова ли е сложно? Иначе някой трие, ама кой е той? Ако виждам 4-5 човека с права, да играя на онче-бонче ? Не искам твърде много, надявам се си съгласен.

Адаш, няма практика модераторският екип да дава отчет и обяснение след всяка своя намеса. Би било абсурдно, аз понякога правя 10 или повече корекции дневно - ако трябва и да ги обяснявам... Искрено се съмнявам, че някой модерира на база лично отношение и забърсва мнения, които не са в противоречие на правилата. Колкото и да е странно - модериращите са доста толерантни, независимо че вероятно отстрани не изглежда точно така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1