Препоръчайте фет бърнър

02.05.12
22:05

Здравейте разчетох се из форума, ама не открих точно това, което ми трябва. Досега не съм взимал никакви добавки, но искам да изчистя мазнините по-бързо. От месец и половина, почти 2 съм на РБД, правя кардио два пъти в седмицата и ритам през ден сигурно.
Според моите изчисления имам около 13-15 процента подкожни мазнини, но искам да ги сваля до към 10 и естествено да излезе пресата :Д В момента се вижда само след тренировка... Висок съм 180 и тежа 75 килограма. Ако може да ми препоръчате някой по-лек  фет бърнър ли незнам как да се изразя, защото корема ми е малко по-чувствителен...

02.05.12
22:09

На колко години си ? От колко време тренираш ?

02.05.12
22:12

на 20 , сериозно тренирам от почти година иначе и преди съм ходил на фитнес, но за по 2-3 месеца и съм спирал

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1