Опит за спазване на някакъв режим без никакво свободно време за отделяне..

02.05.12
00:38

От няколко седмици следя с интерес отдела с добавките във форума и реших, че е време да пусна 1 темичка с моето меню. По заглавието си личи,че нямам много време за отделяне, следователно няма да следя до точност в 1 гр продуктите. Това сега е само най-основното!!! Сега ме хвана музата да пиша, но няма да мога да си изчисля там протеини и тн..
Закуска (6.50) - Овесени ядки с кисело или прясно мляко (предполагам, че около 100-150 грама овес ще слагам и мляко докато ги залея :D )
2ро хранене (9.40- 9.50)- плодове- 1/2 (най-често ябълки) - ето тук вече съм доста зает и няма какво друго да е..
Обяд (11.30-12) - Сандвич - 2 филии пълнозърнест хляб, кашкавал, краставица и шунка/салам (не знам за маргарин?)
4то хранене (16.20 - 19)- за това нямам фиксиран час, защото в дни когато тренирам ще бъде с около 2 часа по-късно - тук ще са месата, картофите, варивата - абе сериозното хранене (nfun)
Вечеря (21.00)- салата(зелена, шопска) със зехтинец обилно, тук ще има и сирене, мляко и подобните
Това изобщо не е изчерпателен режим, но е моделът, който г/д ще следвам. Та какво мислите?
176 съм висок, тежа 78 кг (поне 5 кг трябва да изчистя, стремя се и към 10), ходя на фитнес 3 пъти седмично и ще се пробвам някои от другите дни да потичам в парка ако имам време.

02.05.12
10:11

Това за времето е оправдание.Спокойно можеш да си купиш 4,5 кутии(пластмасови по 1,2 лв) и да си слагаш всичко каквото ти е необходимо за деня.За изчисленията ти трябват не повече от 5 минути.След това си правиш менюто за 20 минути и си го следваш всеки ден.Ако сантиметрите се топят значи си ок,ако не корегираш.Кардиото според мен е добра идея.За добавките само не схванах.Обяда го направи сериозното хранене,а и след тренировка пак ще трябва белтък.Има накаде да помислиш още

02.05.12
19:19

Със сигурност има накъде да мисля още. Ок обяда го правя по-сериозен и като имам тренировка имам и белтък след това от 4то хранене, което ще се пада след тренировка. За добавките просто казах, че дълго време съм ровил и чел, това е. Иначе ползвам syntrax fyre. Ами то тогава ми остава само второто ядене, което ми е извинение. Там ако не плодове, какво да сложа? Мерси за съдействието.

02.05.12
21:14

Всичко зависи от калорийния ти баланс.Изчисли си го и като си на окб ще дойдат резултатите.
Ядки,яйца,салата,можеш да вкараш много неща.1 път като си сметнеш и после само нареждаш пъзела.А и това за фиксирани часове го зарежи,просто си хапвай на всеки 2,3 до 4 часа.

02.05.12
23:23

Е да, те тия часове са само като ориентир. Иначе аз съм изчислил баланси и глупости и ги спазвам що годе. Предпочитам 2ро хранене да са плодове, защото често между яденията взимам приерно кисело мляко, сирене понякога и нещо повече. Затова и там гледам да няма много калории, че да има някакъв баланс и да си спазвам дефицита.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1