01.05.12
20:29
Здравейте момчета.
Днес рових много из нета и намерих много информация за моята любима матрица Green Магнитуде комбинирана с азотен буустър Jack 3D и протеин. Но никъде не намерих до толкова обобщителна информация, до колкото ми се искаше. Конкретно търсех да намеря до колко може да е вредна тази комбинация.Мисля да я ползвам в период на покачване, които вече е започнал.На 18 години съм с 7 месеца стаж. Мога ли да я взема без притеснения или не е много желателно ?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 01.05.12 20:32.
Въпроса ти е зададен неправилно, моето мнение е, че не си заслужава магнитуде + джак
01.05.12
23:30
Въпроса ми е следния : При моите показатели (стаж, години и т.н), които съм ги написъл по-горе мога ли да използвам тази комбинация и няма ли да ми навреди.. не е ли твърде “силна” за човек с моя стаж и години ? А колкото до самата комбинация, би ли се изказал защо да не са съвместими двата продукта ?
01.05.12
23:59
Поразрових се още малко из нета и намерих и друг добър вариант: Jack 3D + кре алкалин + протеин. Съдейки по прочетеното, между двата варианта, преимущество има втория с кре алкалина от гледна точка на съотношението цена/качество. Кой ще е по удачен ?
Мнението беше редактирано от NoMercy313 на 02.05.12 00:00.
02.05.12
07:53
В джак 3д се съдържа креатин монохидрат. Това е нещото, което трябва да вземеш под внимание т.е. да не прекаляваш с креатина. Странични ефекти - по-скоро не, но няма как да знаем при положение, че не знаем дали ти има нещо или си здрав като бик. Можеш да очакваш повишаване на кръвното налягане, пулса и дехидратация.
Ето още малко информация: Азотните буустери - странични ефекти
Коя комбинация е по-изгодна - тази с кре-алкалина, ако търсиш само креатин. Ако търсиш и някои други екстри - green magnitude.
02.05.12
09:43
Благодарско Тихомире много стойностен отговор, мисля да заложа за сега на кре алкалина с яцк 3Д, пък по-натам ше видиме какво ще правя.
По-здрави !
02.05.12
10:00
Имам един последен въпрос преди да махна темата и той е : Към кре алкалина, Jack 3Д и протеина мога ли да добавя мултивитамини на animal pak ?
02.05.12
10:02
Можеш, макар моят съвет е да се насочиш към друг продукт, с по-нормални дози.
02.05.12
10:30
Например ?
02.05.12
10:39
По принцип, аз съм фен на NOW Foods Daily vits. Можеш да взимаш и двойни дози (2 таблетки дневно), а цената си заслужава на 100%.
Други хубави продукти, които си заслужават парите са:
Optimum Nutrition Opti-men
Optimum Nutrition PerforMAXX
NOW Foods Adam men’s vitamins
И в трите продукта има включени различни комплекси - антиоксиданти, ензими, аминокиселини и други. И трите продукта са на по-изгодна цена от Universal Animal Pak, а и имената на марките до някаква степен гарантират, че са в пъти по-качествени. :)
ПС: Pure Nutrition Power Pak също си заслужава, стига да можеш да отделиш тази сума, но след като се беше прицелил в Animal Pak за 50+ лв....
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.05.12 10:41.
02.05.12
12:05
Благодаря ти, Тихомире, за отговора. Ще се насоча към продукта на ON Performaxx. Както ти казваш, наистина доста е изгоден.
По-здрави !
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.05.12 12:06.
Комбинацията може да е вредна с оглед на това, че за джака можеш да лежиш в затвора май :д
02.05.12
18:30
казано от Voyager на 02.05.12, 14:32:
Комбинацията може да е вредна с оглед на това, че за джака можеш да лежиш в затвора май :д
Такова нещо пък за пръв път чувам... ???
02.05.12
18:39
Еми ще е и запоследен, поне ако още някой неразбиращ не реши да изкаже мнение.
Заради какво ще лежи в затвора ? Заради триметилхексана ли ? тцтцтцтц боже .... според тебе ще се продава ли свободно по магазините нещо което да те вкара в затвора ?
казано от MARTO_CSKA на 02.05.12, 18:39:
Еми ще е и запоследен, поне ако още някой неразбиращ не реши да изкаже мнение.
Заради какво ще лежи в затвора ? Заради триметилхексана ли ? тцтцтцтц боже .... според тебе ще се продава ли свободно по магазините нещо което да те вкара в затвора ?
ти май новини не четеш, в щатите масово има разпродажби на всички продукти който съдържат 1.3, джака е по 15-20 долара ;) няма нищо случайно
02.05.12
23:12
Но все пак още се продава.Плицайте ако искат да се занимават с някой ще е с дилърите не с купувачите.Не го плашете момчето за една кутия Джакед никой нищо няма да му каже.Друг е въпроса че може да се насочи към по добри продукти на тази или малко по-висока цена.
03.05.12
10:59
Нека те хванат с една цигара марихуана, а ти можеш да им обясниш да гонят дилърите ;)
03.05.12
12:40
Не е същото бе брат.Някой в момента тръгнал ли е да обикаля по улицете да гледа кой си е купил Джакед и кой не.Ако дебнат пред магазина най-много тогава но това ще е много тъпо.Ако е такъв проблем направо ще си влезнат в магазина и ще си ги конфискуват.