02.05.12
21:20
Здравейте :) Пиша тази тема ,с цел да видя вашите мнения за храната.Тежа 45 кг и съм висок точно 1.67.Много хора са ми казвали,че съм прекалено слаб за възраста си.Ще ви дам малко информация за хранителния си режим.Ям много сладки работи.(вафли,шоколади и т.н).Незнам сладкото в кои количества е полезно и в кои вредно.Та да продължим с напитките.Почти всеки ден пия по 1 бутилка от 500 мл Кока Кола.Пия и всякакви сокове.Наблягам на месото,картофите,яйцата и на салатите.Избягвам чорбите и супите.Също така и почти никога не вземам чипосове и такива глупости.Ако има нещо неправилно и нещо,което правя грешно напишете си мнението,ще ви бъда благодарен.Заедно с това и отдолу искам да ви задам два допълнителни конкретни въпроса.
1.Готов ли съм вече за фитнес залата или все още ми е рано за възраста.
2.Мислех си дали да почна да употребявам протеин на прах.Вие как мислите? Да го приемам или все още не?
02.05.12
21:23
Колко съм глупав :Д Забравих да спомена,че целта ми е да покача мускулна маса.
1.Готов ли съм вече за фитнес залата или все още ми е рано за възраста.
2.Мислех си дали да почна да употребявам протеин на прах.Вие как мислите? Да го приемам или все още не?
По 1-рвия вупрос, кажи на колко години си за да преценя/им.
По 2-рия въпрос няма да е лошо ако тренираш и си си направил вече програма за трениране която спазваш стриктно не е зле да пиеш протеин. От където и да погледнеш няма да ти навреди!
02.05.12
23:16
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi избери си един хранителен режим подходящ за теб има доста спазвай го поне месец и ще видиш разликата.Много трудно се качвав мм,а още по трудно чиста мм Както казват хората масата се прави на маса не го забрявай :)
03.05.12
14:34
Благодария ти много :) До Ивайло Боев:На 14 години съм :)
16.07.12
10:23
Аз тренирам стрйит фитнес редовно и на мен ми трябват кила затва си взех гейнер.Висок съм 162.5 тежа 51кг и съм на 15 без 2-3 месеца ама на мен неми личи че съм слаб защото съм малко по-нисък от теб.Ако искаш да качиш кила яж тестени изделия,месо,яица.Аз преди да си взема гейнер след тренировка си правех нещо като кажа с 2 сурови яйца във 200гр. мляко и го пиех незнам ако искаш пробвай !