Лог от разговор за НВД

Темата е заключена.
ММ

18.07.05
09:38

<nyX0^TPenA4a> kakvi sa tez mryvki i mazno;]]
<marin_g_m> mi NVD rulz be
<marin_g_m> koito e minal adaptatsiqta na NVD-to vseki poslq go propovqdva kato edinstven razumen i rabotsht na4in na hranene
<nyX0^TPenA4a> kakvo e nvd?
<nyX0^TPenA4a> ;]
<marin_g_m> niskovyglehidratna dieta
<marin_g_m> tova e the best za hora , koito ne piqt steroidi pak iskat dobri rezultati
<nyX0^TPenA4a> e kva vryzka ima s kaloriite?
<nyX0^TPenA4a> trqaat mi kalori4ni ne6ta bez mn vyglehidrati
<nyX0^TPenA4a> ;]
<marin_g_m> iskash da ka4ish masa li?
<nyX0^TPenA4a> kaji ena takaa naprimer
<nyX0^TPenA4a> pozna
<nyX0^TPenA4a> ;]
<marin_g_m> kolko kg si sega i koko iskash da stanesh
<nyX0^TPenA4a> sq sam 107
<nyX0^TPenA4a> iskam 120 da stana ama muskul da ka4vam
<marin_g_m> emi nqma da stane s vyglehidrati brat ,prosto naukata go e dokazala , ako ne piesh steroidi ot vyglehidratite nqma da ka4ish mnogo muskuli
<marin_g_m> po to4no shte ka4ish mnogo slanina
<marin_g_m> ti s tiq vafli znaesh li kolko si precakvash organizma
<nyX0^TPenA4a> iska6 da kaje6 4e ako piq steroidi i piq napr bionabol 6te ka4a mno slanini???????????
<marin_g_m> ne iskam da kaza 4e ako qdesh mnogo vyglehidrat i v syshtotot vreme piesh steroidi shte kazish muskul4eta , no ako qdesh mnogo vyglehidrati bez da piesh himii shte ka4ish dosta slanina
<marin_g_m> ama dosta
<nyX0^TPenA4a> emi az pyrvo pieh bionabol i zemah supermass 2000 i ka4ih baq slanini
<nyX0^TPenA4a> i sq me e qd
<nyX0^TPenA4a> ne ka4ih muskuli
<marin_g_m> mi mnogo qsno be , 4etete predi da pravite takiva gluposti , te horata tiq neshtasa go razu4ili ve4e
<nyX0^TPenA4a> em nali vika6 4e muskuli 6te ka4a
<nyX0^TPenA4a> ;]
<marin_g_m> vyglehidratite avtomati4no te pravqt mashina za slanini
<nyX0^TPenA4a> e tva nemoa go obesnq
<nyX0^TPenA4a> te nali ne sa kalorii
<nyX0^TPenA4a> ?
<marin_g_m> mi moje bi si ka4il malko muskuli , moje pak da ne si treniral pravilno
<marin_g_m> koe ne e kalorii?
<nyX0^TPenA4a> vyglehidrata
<marin_g_m> znaesh li 4e 90% ot vsi4kite ti podkozni maznini sa se obrazuvali ot vyglehidrati a?
<nyX0^TPenA4a> e kak taka
<nyX0^TPenA4a> tova ne sa kalorii?????????
<marin_g_m> znaesh li 4e kogato qdesh vyglehidrati ti se ka4va insulina , a kato ti se ka4i innsulina ti se blokirvat mehanizmite za gorene na maznini i po4ti vsi4ki hranitelni veshtestva se naso4vat kym mastnite depa a ne v aktivnite tukani
<nyX0^TPenA4a> e na4i zatva sam ka4il slanini
<nyX0^TPenA4a> ?
<marin_g_m> pitai nqkoi koito e bil na NVD pove4e ot 6 meseca da ti kaje kakvi 4udesa pravi taq dieta stqloto!
<nyX0^TPenA4a> aha az iskam da ka4vam, ama ne slaninii
<marin_g_m> saamo 4e mnogo malko hora znaqt 4e ima ot 2-do 6 meseca adaptaciq kym maznite hrani , togava organizma ti se u4i da proizvejda pove4e enzimi , koito igraqt rolq v razgrajdaneto na mazninite, i kogato mine adaptaciqta se 4ustvash kato dinamit, zashtoto super byrzo usvoqvash mazninite ,a pyk te sa predpo4itanoto gorivo v organizma
<marin_g_m> syshto i mnogo hora sa zabludeni 4e vyglehidratite sa nai dobrata hrana za organizma , nishto obshto
<marin_g_m> !
<marin_g_m> ishte ti kaja zashto
<nyX0^TPenA4a> ehee
<marin_g_m> zabelqzal li si 4e kato qdesh vyglehidrati poslq mnogo byrzo ogladnqvash pak?
<nyX0^TPenA4a> mda vqrno e
<nyX0^TPenA4a> i?
<marin_g_m> i postoqnno si gladen
<nyX0^TPenA4a> mda napylno si prav
<nyX0^TPenA4a> se pove4e mi se qdat vafli i hlqb
<nyX0^TPenA4a> ;]
<nyX0^TPenA4a> ama za6to e tei?
<marin_g_m> mi tova e zashtoto organizma se nujdae ot kalorii sled trenirovka pak kato qdesh sladko vsi4ko utiva v mastnite depa , (kakto ti pisah po - gore)i muskolite ne mogat da se hranqt kakto trqbva ,za tova si super gladen ,zashtoto organizma iska oshte i oshte hrana , dokato ne mu dadesh vsi4ko neobhodimo postoqnno shte si gladen
<nyX0^TPenA4a> e 4e ti go izkara 4e sam zavisim kato ot droga
<nyX0^TPenA4a> ave mai si pravv
<marin_g_m> tova e dokazano nau4no ,ama sega ne mi se tyrsi da ti pokazvam to4no izsledvaniqta po temata
<marin_g_m> to4no taka ! napravo si zavisim
<marin_g_m> znaesh li koe prenasq hranitelnite veshtestva v organizma (prenasq gi kym muskulite)?
<nyX0^TPenA4a> koe?
<marin_g_m> tozi holesterol deto vsi4ki vikat 4e e losh , a toi vsyshnost e nai poleznoto neshto v tqloto!
<marin_g_m> znaesh li 4e sega toq doktor , koito predi 50 godini e pisal 4e holesterola elosho neshto sega kakvo pravi?
<nyX0^TPenA4a> baa ti neska ma obsipa s informaciq
<nyX0^TPenA4a> kakvo?
<marin_g_m> mi qd me e kato gledam tolkova mnogo zabludeni hora , tova e
<nyX0^TPenA4a> aha mersi mn
<nyX0^TPenA4a> ama kakvo pravi doktora?
<marin_g_m> ta doktora obikalq po po klinikite i drugite medicinski asociacii i se izvinqva 4e e govoril i pisal gluposti , oba4e i tova se krie ot horata ,zashtot znaesh li kolko pari se vyrtqt v biznesa s vyglehidratni hrani
<marin_g_m> mnogo pari , zashtot vyglehidratite sa super eftini ,a horata kakto ti kazah napravo sa se pristrastili kym tqh
<nyX0^TPenA4a> aha
<marin_g_m> + tova kogato qdesh mazno i protein nqma na4in da se razboleesh , az specialno predi mnogo se rabolqvah , a sega otkakto 5 meseca se hranq na NVD 1 pyt ne sym se razbolql
<nyX0^TPenA4a> e kakvi hrani qde6
<marin_g_m> syshto shte ti kaja oshte 1 neshto deto horata ne go znaqt za NVD-to
<nyX0^TPenA4a> kak da po4na i az tez nvd?
<nyX0^TPenA4a> kaji;]
<marin_g_m> mi spirash vsi4ki vyglehidrati , toest vsi4ko sladko , testeno ,bobove leshti abe vsi4ko s vyglehidrati
<marin_g_m> po4vash da qdesh samo jivotinski hrani - mlqko qica ,riba mnoogo meso , ot qdkite qdesh samo fystyci , semki zashtoto v drugite ima mnogo vyglehidrati
<marin_g_m> samo dat it kaja 4e nqma da ti e nikak lesno
<marin_g_m> pyrvite 2 sedmici shte umirash za sladko , napravo shte gi gotov da dadesh vsi4ko za neshto sladko ili testeno
<marin_g_m> trqbva da si mnogo silen po tova vreme i da ne se predadesh , az li4no 2 pyti poi4vah i 2 pyti se otkazvah ot NVD
<marin_g_m> i 4ak na 3tiq pyt zadyrjah (i mislq da e za vinagi)
<nyX0^TPenA4a> az imam golqma volq
<nyX0^TPenA4a> 6e probvam tvoq na4inn
<marin_g_m> i da ti kaja sega kato qm sladko mi stava gadno , a predi mi stavashe gadno ot mazninite , vsi4ko si e vypros na adaptaciq
<nyX0^TPenA4a> e ima li efekt?
<marin_g_m> efekta epotresavash
<nyX0^TPenA4a> mda vqrno e
<nyX0^TPenA4a> psihika e si4ko
<nyX0^TPenA4a> ihiii
<nyX0^TPenA4a> o6te poe4e se ambiciramm
<marin_g_m> + tova se vyzstanovqvash po byrzo sled trenirovka i ne se razbolqvash
<nyX0^TPenA4a> e zna4i samo meso riba mlqko qica qdki
<marin_g_m> syshto ako iskash da svalish slanini svalqsh super byrzo i + tova ne gubish mnogo muskuli, a ako iskash da ka4vash muskuli ka4vash 4isti muskuli (e ne 100% 4isti n ovse pak)
<nyX0^TPenA4a> drugo;]
<nyX0^TPenA4a> bob stava nali?
<nyX0^TPenA4a> e az taka iskam
<nyX0^TPenA4a> da
<nyX0^TPenA4a> ;]
<marin_g_m> nikakyv bob , akkto kazva edin priqtel tiq neshta sa za pticite , ti trqbva da si hishnik
<marin_g_m> :)
<nyX0^TPenA4a> aha
<nyX0^TPenA4a> e drugo kakvo?
<nyX0^TPenA4a> ;]
<marin_g_m> a iam i osahte 1 predimstvo , ne ti trqbvat nikakvi pari za suplementi ,zashtoto nvd -to se griji za vsi4ko
<marin_g_m> anabolnite hormoni v organizma sa nai mnogo imaenno pri takyv na4i nna hranene
<marin_g_m> abe nqma edin minus taq NVD samo +
<marin_g_m> shte vidish sled vreme kak i ti shte po4nesh d q prepodavash
<marin_g_m> :)
<marin_g_m> kato mene
<marin_g_m> i az bqh kato tebe edno vreme
<marin_g_m> qko sladko i hlqb ama se opravih i sam super dovolen
<nyX0^TPenA4a> ibaa
<nyX0^TPenA4a> vyzhi6taam ti se ve4e
<nyX0^TPenA4a> 4esno
<nyX0^TPenA4a> ama nqkoi li ti kaza ama sam si go otkril tova??
<marin_g_m> ami pyrvo mi go kazaha a poslq se obedih sam
<marin_g_m> pak i sym 4el super mnogo materiali za NVD po neta
<marin_g_m> si4ko e provereno nqma greshka tuka
<nyX0^TPenA4a> aha na4i e dokazno
<marin_g_m> absolutno
<nyX0^TPenA4a> a na mene mi prepory4vat geineri i sladkopo zalite
<nyX0^TPenA4a> basii typiteee
<nyX0^TPenA4a> moje bi da pe4elqt
<nyX0^TPenA4a> ama i te si gi zemat
<nyX0^TPenA4a> qvno si vqrvat
<marin_g_m> daje ako iskash moga kato se pribera v bg da ti pratq taq statiq deto q e pisal hristi- fit.cult.bg , az ot neq se nadyhah taka mnogo i sym mu priznatelen na 4oveka
<marin_g_m> ei BBe napraven za da pe4elqt firmite deto proizvejdat suplementi i himiii, tova ne si li go razbral ,zatova se kriq istinskata informaciq ot horata
<nyX0^TPenA4a> egatii ne6tastnicite
<nyX0^TPenA4a> emi te baq pe4elqt 6tot po4ti vsi4ki det trenirat jiveqt v zabludi
<marin_g_m> s tiq spisaniq samo nadyhvat horata da si kupuvay suplementi i taka izkarvat neshtata 4e napravo 4udesa shte stanat s tqloto i ako gi piesh
<marin_g_m> oba4e nishto obshto
<marin_g_m> horata si kupuvat gaineri , stavat super debeli , sled tova si kupuvat fat burneri , otslabvat , no stapqt i vsi4ki muskuli po sebe se, sled tova si kupuvat aminokiselini , glutamini, kreatini , daje i steroidi
<marin_g_m> abe cqlata veriga si e zatvporena!
<nyX0^TPenA4a> zatvorena veriga
<nyX0^TPenA4a> pyrvo debeleene
<nyX0^TPenA4a> posle zemane hapove za otslabvane
<nyX0^TPenA4a> posle kreatin
<nyX0^TPenA4a> da da
<nyX0^TPenA4a> qsno
<nyX0^TPenA4a> ebaaa neska mi e velik den
<nyX0^TPenA4a> zatva q mrazq taz dyrjava
<nyX0^TPenA4a> si4ki gledat samo parite
<marin_g_m> ne e li taka priatel? pi4ovete pravqt pari a horata se zablujdavat 4e si poddyrjat telata
<nyX0^TPenA4a> i samo qdove berat
<nyX0^TPenA4a> i si davat parite za gluposti
<nyX0^TPenA4a> a taka pestqt i rezultatite 6e sa po dobrii
<nyX0^TPenA4a> oo ot utre si razvalqm si4ki programi
<nyX0^TPenA4a> ;]
<marin_g_m> ama to po cql svqt e taka be , tova za NVD dobre 4e se razrasna ineta da se razprostrani malko 4e ina4e nmikoi nqma da ti dade da prikazvash takiva neshta !
<nyX0^TPenA4a> ei mersi mn
<nyX0^TPenA4a> ako edin den stane ne6to 6te goi dylja na edin nepoznat ot internet
<nyX0^TPenA4a> mn jalko 4e 6e si ostanem samo nikowe..
<nyX0^TPenA4a> aha
<marin_g_m> ti ot koi gradsi
<marin_g_m> sf li
<nyX0^TPenA4a> mne imam poznati samo v sv
<nyX0^TPenA4a> ot svi6tov sam
<nyX0^TPenA4a> ;]
<nyX0^TPenA4a> ako si go 4uval de
<marin_g_m> az skoro shte napravq edin forum za takiva kato tebe i mene i shte ima vsi4ko napisano tam

18.07.05
10:54

Не ,че нещо ,но ако найстина с това момче си говорил сериозно ,не те ли беше срам да го постнеш ?

Ааааа. Братче, тея дивотии другаде. Имаш правила на форума и чатът ти не н изасяга.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1