Как да сваля мазнини без да губя ММ

NE

04.05.12
17:05

Здравейте! От 2 часа се лутам из форума за да намеря мойте отговори по така коментираната тема за изграждане на плочки, но така и не мога да ги получа. Имам хубава програма от упр. Усещам доста добре плочките при добир виждат се, но явно имам мазнини, с който така и незнам как да се сборя. Правя спринтове по 100м х3 2-3 дни в седмицата и ритам също толкова за около 1- 1.30 часа. Въпроса ми е главно свързан с диетата. Харесах си балансираната, при която калориите от мазнини и въглехидрати трябваше да са 50-50 ако не се лъжа. Но незнам как да я прилагам правилно. Имам чувството, че получавам просто енергия от храната по- точно от въглехидратите, която я изгарям при кардио тренировките и се въртя в кръг. Бих искал да ви попитам как го правите, така че да имате огромни ръце и красиви плочки, тъй като ако намаля храната моментално всичките ми мускули започват да се топят. Чувал съм, че ако се ядат повече белтъчини и главно преди кардио се горят само мазнините и се задържа ММ, а след кардио е добре да се приемат въглехидрати и белтъчини. До каква степен е вярно това.
За да обобще бих искал да ми дадете насоки относно диетата, така че да съдържа и ако е възможно да увелича ММ и в същото време до горя мазнини или ако не е възможно поне да огранича загубата на ММ до минимум.

04.05.12
18:10

Кажи ръст и килограми.

NE

04.05.12
22:12

170см 68кг. Виждат ми се и 6сте плочки, но искам да ги направя по-релефни

Мнението беше редактирано от ne на 04.05.12 22:14.

MF

04.05.12
22:46

Не се стреми да сваляш мазно без да сваляш мускул. Няма смисъл от невъзможни цели.

05.05.12
14:05

И кое е невъзможното, нали това е целта на занятието?
За да не губиш мускулна маса - тренирай, и то силово, а не само кардио. Другото е въпрос на хранене, но там нещата са малко по-сложни и няма универсален режим. Само не знам с това тегло и при условие, че не си много мазен, къде си тръгнал да сваляш още?

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.05.12 14:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1